Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zagrebačka pivovara treću godinu zaredom proglašena TOP Poslodavcem

Zagrebačka pivovara
Foto: Promo
1/2
12.06.2019.
u 12:44

Zagrebačka pivovara je vodeća hrvatska kompanija u sektoru industrije piva koja zapošljava više od 700 zaposlenika u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Zagrebačka pivovara treću je godinu zaredom proglašena TOP poslodavcem. Lista najboljih hrvatskih poslodavaca, koju objavljuje SELECTIO rezultat je ocjenjivanja kompanija od strane najboljih hrvatskih stručnjaka  u upravljanju ljudskim potencijalima. 

Foto: Arena Hospitality Group

„Iznimno mi je zadovoljstvo što smo i ove godine primili ovo vrijedno priznanje, a posebno nas veseli što smo već tri godine zaredom proglašeni najboljima. To je još jedna potvrda da mi u Zagrebačkoj pivovari radimo dobar posao, a trudit ćemo se i dalje. Svi pokazatelji zadovoljstva naših zaposlenika rasli su i ove godine, pa s ponosom mogu reći da se trudimo omogućiti radna mjesta zbog kojih ljudi ostaju u Hrvatskoj. Naša HR platforma zove se Zakon posao, tako da je i ovo današnje priznanje još jedna potvrda da  radimo dobar posao iza kojeg stoje zakon ljudi.“, izjavila je  Jadranka Sakoman, Direktorica ljudskih resursa Zagrebačke pivovare.

Zagrebačka pivovara je vodeća hrvatska kompanija u sektoru industrije piva koja zapošljava više od 700 zaposlenika u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Tijekom stogodišnje tradicije u spravljanju piva Zagrebačka je pivovara izrasla u najveću hrvatsku pivovaru. Svoju predanost pivu potvrdila je poslovnim dostignućima i pozicijom vodeće pivovare na hrvatskom tržištu. Od 2012. u vlasništvu je Molson Coorsa, jedne od vodećih pivarskih industrija u svijetu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije