Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TDR

Za mjesec dana znat će se mogući ulagači

kune
Igor Kralj/PIXSELL
10.04.2015.
u 06:15

Dioničari će na još jednoj skupštini odlučivati prihvaćaju li ponudu ili ne, a posao odabira trebao bi biti gotov do ljeta

Kako su nam rekli u Adrisu, obvezujuće ponude za strateško partnerstvo u TDR-u mogle bi biti dostavljene već za mjesec dana.

Trenutačno su u tijeku razgovori s interesentima koji su obavili dubinsko snimanje, nakon čega mogu predati ponudu, a hoće li se ona prihvatiti ili ne, odlučivat će dioničari na skupštini koja će se sazvati prema planu do lipnja pa bi tako novi ulagač mogao biti poznat do ljeta.

Uvjeti Adrisa za novog ulagača ostaju, a to je zadržavanje proizvodnje u Kanfanaru i plasiranje novca od prodaje udjela u TDR-u u nove investicije.

Kao što se je već pisalo, potencijalni su ulagači u TDR vodeće svjetske duhanske kompanije. Sa strateškim će se partnerom odlučivati i o budućnosti TDR-ove tvrtke u Iranu, gdje je proizvodnja počela u rujnu.

>>Upravi Adrisa zeleno svjetlo za prodaju TDR-a

>>Erste analitičari preporučuju kupnju Adrisovih dionica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije