Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burze

Wall Street podigli odlični rezultati kompanija, ulagači ohrabreni

stock
Arhiva Vl-a
23.07.2010.
u 08:41

Najviše je poskupjela dionica United Parcel Servicesa, čak pet posto, a dionice Caterpillara i 3M-a porasle su 1,7, odnosno tri posto.

Vodeći indeksi na Wall Streetu porasli su jer su investitore ohrabrili odlični kvartalni financijski rezultati kompanija, prenose portali.

Dow Jones je tako porastao za 201 bod, tj. 1,99 posto na 10.322 boda, S&P 500 je rastao 2,25 posto na 1093 boda, a Nasdaq 2,68 posto na 2245 bodova. Najviše je pak poskupjela dionica United Parcel Servicesa, čak pet posto, a dionice Caterpillara i 3M-a porasle su 1,7, odnosno tri posto jer su te kompanije objavile bolje poslovne rezultate u drugom kvartalu nego što se očekivalo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije