Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
transformacija

Vipnetov novi tehnološko-poslovni objekt vrijedan 50 mil. kn

'04.12.2012., Zagreb - Predstavljanje nove Vipnet-ove poslovne zgrade u Radnickoj ulici. Mladen Pejkovic CEO Vipnet-a. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL'
'Zeljko Lukunic/PIXSELL'
04.12.2012.
u 19:54

Vipnet je jedna od rijetkih kompanija koja ima i primarne i sekundarne agregate i neovisna je o prekidu napajanja struje

Čelništvo Vipneta u utorak je ponosno pokazalo svoj novi tehnološko-poslovni objekt koji je dio Vipnetova kampusa na Žitnjaku. Investicija je vrijedna 50 milijuna kuna. Nova zgrada sagrađena je u dvije godine, ima četiri etaže, bruto korisnu površinu od 5421 m² i u njoj radi 125 ljudi.

Objekt je prošao energetsku certifikaciju i dobio oznaku \"B\" koja se dodjeljuje energetski visokoučinkovitim objektima. Vipent je sada potpuno energetski neovisan u slučaju prekida napajanja iz elektroenergetskog sustava. Vipnet je tako jedna od rijetkih kompanija u Hrvatskoj koja osim primarnih ima i sekundarne agregate. Novi objekt sadrži i jedan od najvećih podatkovnih centara u regiji sa tri nezavisne sistemske sobe koje zadovoljavaju kategoriju Tier 3. U objektu je, tvrde vipnetovci, i najmoderniji centar za nadzor mreže, a prostor i uredi prilagođeni su zaposlenicima. Vipnetov kampus postao je grad u malome.

Komentara 3

MR
MrNo
20:19 04.12.2012.

E sad znam di je lova od ovrhe...

PU
pulg
07:39 05.12.2012.

Sad će opet reći kako su najmoderniji u Europi jer imaju modernu zgradu kojom mogu ljudima mazati oči a kvaliteta interneta im je na razini njegovih prapočetaka kod mene 0,05 kb

PU
pulg
07:44 05.12.2012.

Dok t mobile pokriva Hrvatsku 3G signalom vi gradite zgrade a imate moderni EDGE koji ne može ni početnu stranicu otvoriti "Sve zbog vas"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije