Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Uskoro proglašenje stečaja i u Pevecu d.o.o. Zagreb

pevec
Damir Špehar/PIXSELL
01.01.2010.
u 12:55

Kako su uoči nobvogodišnjih blagdana svi registarski spisi prebačeni u Bjelovar, stečaj će se po kraćem postupku proglasiti i u tvrtki Pevec d.o.o. Zagreb, potvrdio je danas ekskluzivno za Večernji, stečajni upravitelj Peveca d.o.o. Bjelovar.

BJELOVAR - Kako su uoči nobvogodišnjih blagdana svi registarski spisi prebačeni u Bjelovar, stečaj će se po kraćem postupku proglasiti i u tvrtki Pevec d.o.o. Zagreb, potvrdio je danas ekskluzivno za Večernji, stečajni upravitelj Peveca d.o.o. Bjelovar. Ističe kako je u već otvorenom stečajnom postupku u šest prodajnih centara učinjen i značajni korak koji miriše na optimizam.

Šket je naime ovih dana u Jankomiru uspio okupiti sve Pevecove voditelje komercijale koji su još u studenom napustili tvrtku, a do sada još nisu pronašli novo radno mjesto.

Oni su naime svi redom pristali na pokretanje pregovora s potencijalnim dobavljačima. Inače, u ponedjeljak počinju inventure po prodajnim centrima u stečaju, a radnici PC-a Bjelovar iselili su bijelu tehniku iz odvojenog poslovnog prostora za koji postoji ineters jednog unajmljivača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije