Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priopćenje

Uprava HŽ-a čestitala novom ministru i ponudila ostavku

\'31.08.2011. Zagreb Predsjednik Uprave HZ Holdinga Zlatko Rogozar Photo: Robert Anic/PIXSELL\'
Robert Anić/Pixsell
27.12.2011.
u 14:08

Uprava Hrvatskih željeznica holdinga čestitala je Zlatku Komadini na imenovanju za ministra pomorstva, prometa i infrastrukture

Predsjednik uprave HŽ Holdinga Zlatko Rogožar te članovi uprave Predrag Zekić, Marijan Klarić i Oliver Krilić dali su novom ministru svoje mandate na raspolaganje, priopćeno je iz HŽ-a.

Uprava Hrvatskih željeznica holdinga čestitala je Zlatku Komadini na imenovanju za ministra pomorstva, prometa i infrastrukture, dodaje se u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 37

SE
sestravlatka
14:48 27.12.2011.

Banda lopovska, gledaj Zlatka Rogožaja jedva priča od težine , pun dreka.

AA
aabbcc
14:50 27.12.2011.

. Hahahaa... to se ne nudi danas vec odradi otkazni rok i dovidjenja ima ko hoce da radi..

DA
darko9
15:00 27.12.2011.

ne samo uprava nego sav rukovodeči kadar mora ponuditi mandate a vlada treba staviti van snage kolektivne ugovore i onda treba čistiti kukolj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije