Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

U Đuri Đakoviću obustavljen rad zbog opasnosti od urušavanja krova

U tvrtki su odmah pristupili otklanjanju neposredne opasnosti po ljude i opremu, pripremi sanacije krovova te reorganizaciji prekinute proizvodnje kao direktne posljedice ovih oštećenja.
08. srpnja 2019. u 14:26 1 komentara 212 prikaza
Urušavanje krova
Foto: ĐĐ Grupa
Pogledajte galeriju 1/2

Usljed nevremena koje je u nedjelju u večernjim satima zahvatilo područje Slavonskog Broda došlo je do velikih oštećenja na krovovima i u halama tvrtke Đuro Đaković Specijalna vozila, izvijestili su iz tvrtke.

Tuča napravila štetu Nevrijeme Padala tuča veličine teniske loptice: 'Vidiš kako ti sve uništava, a ne možeš ništa'

Dio krova, ukupne površine više stotina četvornih metara, olujni vjetar je odvojio od konstrukcije te prebacio na okolne objekte, čime je došlo do višestrukih proboja krovova, polomljenih svjetlarnika i stakala. Elementi krova i noseće grede pale su unutar objekata.

Srećom, s obzirom da je havarija nastupila u vrijeme vikenda, nema ozlijeđenih niti stradalih radnika. U tvrtki su odmah pristupili otklanjanju neposredne opasnosti po ljude i opremu, pripremi sanacije krovova te reorganizaciji prekinute proizvodnje kao direktne posljedice ovih oštećenja.

spašavanje NEVRIJEME Primili 150 poziva o nesrećama na moru: Kod Molata spašeno 58 osoba, među njima 50 djece

- S obzirom na veliku dinamiku proizvodnje i ugovorne obveze isporuka, nužno je hitno uspostavljanje prekinute serijske proizvodnje te smo već jutros pokrenuli preseljenje proizvodnje iz ugroženih objekata, koristeći druge raspoložive prostore u tvrtki, ali i Grupi – kažu u Upravi Specijalnih vozila.

Iz tvrtke poručuju kako planiraju hitnu uspostavu pune proizvodnje, čime će rizik kašnjenja isporuka gotovih proizvoda biti smanjen na najkraće moguće vrijeme i uz minimalne posljedice.

Ugostitelji
DRAMATIČNE BROJKE
Anketa: Čak 80,5 posto radnika u ugostiteljstvu smatra da je za njih bolja opcija selidba u inozemstvo

A1 izdvaja za Vas