Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI VIZUALNI IDENTITET

U tijeku intenzivne pripreme za početak rada Nove hrvatske banke

Hrvatska poštanska banka postaje vlasnik Sberbanke u Hrvatskoj
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
01.04.2022.
u 15:28

Cijeli proces rebrandinga, obzirom na njegovu složenost, bit će kontinuirano provođen i nakon službenog početka rada Nove hrvatske banke

U tijeku su intenzivne pripreme rebrandinga za uskoro formalni početak rada Nove hrvatske banke d.d., izvijestila je Sberbank.

Podsjetimo, Hrvatska poštanska banka je 2. ožujka 2022. postala vlasnik Sberbank d.d. te od tada Banka posluje kao dio HPB Grupe.

Uspješan proces sanacije Banke normalizirao je poslovanje i pokrenuo pozitivan trend u svim segmentima poslovanja, piše u priopćenju, a u tijeku su pripreme za rebranding, odnosno primjenu novog vizualnog identiteta i imena na svim internim i eksternim kanalima Banke.

Cijeli proces rebrandinga, obzirom na njegovu složenost, bit će kontinuirano provođen i nakon službenog početka rada Nove hrvatske banke.

- Izuzetno smo zadovoljni procesom sanacije i rezultatima poslovanja u ovako kratkom razdoblju. Riječ je zdravoj banci koja već sada, nakon svega mjesec dana od početka sanacije, bilježi pozitivan poslovni trend. Ulazak u HPB Grupu je bio prvi važan korak u stabilizaciji poslovanja, a očekujemo da će skori formalni početak rada pod nazivom Nova hrvatska banka otvoriti nove poslovne perspektive i u konačnici značajno poboljšati rezultate Banke - kazao je to predsjednik sanacijske Uprave Paško Rakić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije