Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže se radnici

U potrazi ste za poslom? Zapošljavaju Konzum, Pliva, Fina, Falkensteiner Hotel & Residences...

Razgovor za posao
Foto: Zeljko Hladika/24sata/PIXSELL
26.03.2019.
u 17:36

Radnik d.d. zapošljava pak na 7 pozicija, na brojnim lokacijama diljem Hrvatske

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Radnik d.d. zapošljava na 7 pozicija, na brojnim lokacijama diljem Hrvatske. Poslovođa gradilišta (m/ž) tek je jedna radna pozicija u nizu, na koju se možete prijaviti. Organiziranje, rukovođenje i kontroliranje radova na gradilištu, upravljanje grupom od 30-40 ljudi na gradilištu i evidencija njihovog prisustva, samo su dio poslovnih zadaća koji vas očekuju na ovom radnom mjestu. Provjerite koji se još natječaji nude i prijavite se na željeni putem linka.

Salona Palace Hotel/Dolis d.o.o. ima 3 raspisane pozicije za rad u Solinu i Splitu. Traže se pomoćni kuhar (m/ž), sobar/ica, konobar/ica. Hotel Salona Palace jedinstveni je Luxury Resort koji odiše antičkim duhom stare Salone na čijem se samom ulazu i nalazi. Upravo je njegova lokacija odredila šarm njegovog sadržaja koji je spoj antičke otmjenosti i modernog komfora. Želite li se pridružiti timu gdje se spajaju posao i zadovoljstvo? Ne propustite klik na link.  

SSM United Ship Management ima 15 raspisanih pozicija za rad na riječnim brodovima u inozemstvu. Šaroliku ponudu poslova možete provjeriti na linku. Prijave traju do 25.04., pa odaberite radno mjesto 'po svojoj mjeri' i aplicirajte u roku.

Pliva, jedna od najvećih farmaceutskih tvrtki u svijetu, zapošljava računovođu (m/ž) u Zagrebu. Uvjeti za prijavu su relevantno iskustvo na računovodstvenim poslovima, odlično znanje engleskog jezika, poznavanje nekog drugog stranog jezika (njemački, mađarski, poljski, francuski,...), poznavanje MS Office alata te rad u SAP-u i/ili Oracle-u. Više info. provjerite u oglasu za posao.

Konzum d.d. zapošljava u Zagrebu te diljem jadranske obale na 6 radnih mjesta. Od prodavača (m/ž), kuhara (m/ž), pa sve do vozača (m/ž). Provjerite kompletnu poslovnu ponudu, uvjete i benefite ovog poslodavca, te aplicirajte do kraja ožujka.

FINA gotovinski servisi d.o.o., najveća tvrtka u Republici Hrvatskoj specijalizirana za poslovanje s gotovim novcem i ostalim vrijednostima, zapošljava zaštitara za poslove prijevoza i osiguranja novca (m/ž), spremačicu (m/ž) i osobu za zaštitarske poslove (m/ž). Mjesto rada: od Zagreba do Dubrovnika. Provjerite detaljnije na linku.

Falkensteiner Hotel & Residences, hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, zapošljava na dvije pozicije. Traže se: Residence Manager (m/ž) i Cluster Marketing Manager (m/ž) u Zadru. Provjerite više detalja oko uvjeta i prijave za ova radna mjesta na linku.

Dom Medisal posebnu pažnju posvećuje pružanju vrhunske i profesionalne usluge osobama starije dobi te kontinuirano radi na vlastitom stručnom, tehnološkom i kadrovskom razvoju. Trenutno zapošljava fizioterapeuta (m/ž), medicinsku sestru (m/ž), socijalnog radnika (m/ž) i višu medicinsku sestru (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 05.04. Provjerite detalje na linku.

RIDECAR d.o.o., tvrtka koja nudi usluge kratkoročnog, BIZZRIDE dugoročnog najma vozila te RIDE2 prijevoz putnika i taksi usluge u novim i električnim vozilima, zapošljava referenta u poslovnici (m/ž) i studenta u poslovnici (m/ž) za područje Zagreba, Pule, Zadra, Splita, Dubrovnika. Uvjete prijave provjerite na linku i pravovremeno se prijavite.

Orion d.o.o., specijalizirana tvrtka za distribuciju zabavne pirotehnike, izvođenje vatrometa i scenskih efekata, zapošljava više komercijalista/predstavnika na terenu (m/ž), za rad na području cijele Hrvatske. Od vas se očekuje završena srednja škola, poznavanje rada u MS Office programima te vozačka dozvola B kategorije. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti klikom na brzu prijavu.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Olujni
Olujni
18:17 26.03.2019.

Kad budem u potrazi za poslom, to sigurno nece biti u HR! U HR raditi predstavlja cisti gubitak vremena za mjesecni sitnis, da bi u starosti primao socijalnu pomoc koja se sluzbeno naziva mirovina.

DE
deda1234
19:41 26.03.2019.

Pliva, jedna od najvećih farmaceutskih tvrtki u svijetu,... Hahaha teva

TH
than
11:18 27.03.2019.

Žalosno je ovo za čitati. Kvalitetniju ponudu poslova nađeš ispred obične birtije u Irskoj. Ova država očigledno ne treba kvalificiranu radnu snagu. Eventualno koju medicinsku sestru u staračkom domu, koja je dovoljno luda da ostane ovdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije