Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUČNI RAD

Tvornica Borovo izradila novu Startas kolekciju

Nova kolekcija Startas tenisica
Foto: Borovo - Startas
1/3
20.03.2020.
u 17:15

Zbog epidemije koronavirusa sve prodavaonice Borova su zatvorene, ali je nova kolekcija dostupna na webshopu.

U vrijeme kada je gotovo sve stalo radi epidemije koronavirusa vukovarska tvornica obuće Borovo izradila je novu Startas kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2020. godine. Pripremljeno je 12 novih modela nove Startas kolekcije koja je, kako iz Borova ističu, posebna jer je birana zajedno.

- Od predloženih raznih motiva, upravo ste vi naši dragi prijatelji odabrali ovih dvanaest proljetnih modela. Modeli koji će osvojiti vaša srca su: Verde Tropico (ženski, muški, dječji), Pivce za živce – crni (ženski, muški), Badminton (ženski, dječji), Cvjetne 80te (ženski, dječji), Noćni koralj (ženski), Back to black (muški), Srce od ribe (ženski), Latica (ženski), Pivce za živce – bordo (ženski), Artičoka (ženski), Nafrizirani (ženski) i Almost black (ženski), navode iz Borova.

Podsjećaju kako se Startas tenisice i dalje prave ručno te kako zaposlenima u Borovu i dalje treba jedan sat za stvaranje svakog para tenisica. Pri tome se koriste samo tradicionalnim tehnikama ručne izrade.

Zbog epidemije koronavirusa sve prodavaonice Borova su zatvorene, ali je nova kolekcija dostupna na webshopu.

Cijela kolekcija može se pronaći na ovome linku: https://bit.ly/PRSTARTAS2020

Ključne riječi

Komentara 1

GL
GlasnaJasna
14:33 21.03.2020.

ja sam već kupila jedan par. kupujemo domaće- doista je cool i bolje, zdravije nego kinesko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije