Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Nova Startas kolekcija kuca na vrata!

Za sreću je dovoljno malo - proljeće, malo sunca i par novih Startas tenisica.
20. ožujka 2020. u 12:29 481 prikaza
Nova Startas kolekcija kuca na vrata!
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/19

Na obali Dunava, u Vukovaru, čarolija ručne izrade „Startas“ tenisica se nastavlja. Naši djelatnici u proizvodnji učinili su sve kako bi naša zajednička Startas kolekcija bila na vrijeme dovršena i trenutno je dostupna samo na webshopu. Još uvijek treba jedan sat - od početka do kraja, za stvaranje svakog para tenisica, koristeći se samo tradicionalnim tehnikama ručne izrade.

Predstavljamo vam dvanaest novih, neodoljivih modela nove Startas kolekcije proljeće/ljeto 2020.

Startas tenisice dio su avanture zvane život mnogih generacija, a ovogodišnja kolekcija je posebna jer smo ju birali zajedno. Od predloženih raznih motiva, upravo ste vi naši dragi prijatelji odabrali ovih dvanaest proljetnih modela.

Modeli koji će osvojiti vaša srca su: Verde Tropico (ženski, muški, dječji), Pivce za živce – crni (ženski, muški), Badminton (ženski, dječji), Cvjetne 80te (ženski, dječji), Noćni koralj (ženski), Back to black (muški), Srce od ribe (ženski), Latica (ženski), Pivce za živce – bordo (ženski), Artičoka (ženski), Nafrizirani (ženski) i Almost black (ženski).

Nova Startas kolekcija kuca na vrata! | Autor : Promo Foto: Promo

Svi modeli su dostupni na našem webshopu www.borovo.hr a u prvom proljetnom vikendu darujemo vam popust od 20% i BESPLATNU DOSTAVU.

Iz Vukovara s ljubavlju!

Tvoje Borovo <3

Vinolog
USKRS KAO NIKADA DO SADA
Savjeti kako da ovogodišnji Uskrs ipak bude poseban
INA
HUMANITARNO
INA brine o zdravstvenim ustanovama, institucijama i udrugama