Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Tražite posao? Zapošljavaju Metro, Strabag, Pliva...

Manpower zapošljava na poziciji Recruiter / Permanent placement consultant (m/ž) u Zagrebu
21. listopada 2020. u 12:22 0 komentara 1556 prikaza
Ilustracija
Foto: Pixabay

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

kostajnica NA GRANICI EU Tužna priča iz hrvatskog grada: 'Znate kakva je situacija kad je čak i gradonačelnik odselio'

Variosystems traži zaposlenika u odjelu nabave (m/ž) u Ludbregu. Rok prijave je 3.11. Uvjeti su završeno komercijalno, ekonomsko ili tehničko obrazovanje, profesionalno iskustvo u odjelu nabave i tečno znanje engleskog ili njemačkog u govoru i pismu. Poslodavac nudi rad u novoj međunarodnoj i dinamičnoj elektroničkoj firmi, stručno usavršavanje u Švicarskoj te stimulativnu radnu okolinu. Aplicirajte.

Manpower zapošljava na poziciji Recruiter / Permanent placement consultant (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 30.10. Uvjeti su visoka stručna sprema, tri godine profesionalnog iskustva, odlično poznavanje engleskog u govoru i pismu te razumijevanje i korištenje MS Office paketa. Prednosti donose završen studij psihologije, služenje drugim stranim jezikom te iskustvo rada u agenciji. Prijavite se.

Volonterski centar Zagreb traži koordinatora organizacijskog poslovanja (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 2.11. Posao obuhvaća vođenje financijskog, administrativnog i uredskog poslovanja, sudjelovanje u osiguravanju financijskih sredstava i slično. Uvjeti su spremnost na dinamičan rad i timsku suradnju, radno iskustvo u organizacijskom i financijskom menadžmentu, izvrsne organizacijske i komunikacijske vještine, iskustvo u volontiranju. Aplicirajte ovdje.

Moglo bi vas koštati... Od ovih stvari poslodavcima se diže kosa na glavi: Evo što ne biste trebali raditi na razgovoru za posao

Hanjes d.o.o. traži kontrolora kvalitete (m/ž). Lokacije rada su Trnovec Bartolovečki i Varaždin, a rok prijave je 29.10. Uvjeti su završena škola tehničkog smjera, iskustvo u metaloprerađivačkoj industriji, poznavanje tehnologije obrade metala, poznavanje tehničke dokumentacije, informatička pismenost. Prijavite se putem linka.

Metro zapošljava voditelja odjela voća i povrća (m/ž) u Zadru. Rok prijave je 30.10. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, tri godine radnog iskustva, iskustvo u vođenju tima, orijentiranost prema kupcu i posjedovanje prodajnih vještina. Aplicirajte.

Neborex traži konstruktora za izradu građevinskih nacrta (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 2.11. Potrebni su minimalno srednja stručna sprema, samostalnost i temeljitost u radu, poštivanje rokova i poznavanje AutoCAD-a. traži se znanje njemačkog jezika. Provjerite više i aplicirajte.

Strabag traži suradnika u odjelu međunarodne pripreme klijenata i softvera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 14.11. Uvjeti su završeno tehničko obrazovanje, najmanje osam godina praktičnog iskustva u razvoju softvera, izvrsne analitičke i komunikacijske vještine. Traži se poznavanje IBM sustava i / ILE RPG ili spremnost na učenje istih. Prijavite se putem linka.

Američko veleposlanstvo u Zagrebu 36.000 MJESEČNO Prilika koja se ne propušta: Traže zaposlenika za godišnju plaću od 432.000 kuna

Pliva traži menadžera za IT poslovnu analitiku (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 30.10. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema tehničkog usmjerenja, iskustvo s proizvodnim informacijskim sistemima, poznavanje rada, metodologije i tehničkih karakteristika baze podataka. Provjerite više i aplicirajte.

Dentalna poliklinika dr. Jelušić zapošljava doktora dentalne medicine (m/ž) i dentalnog asistenta (m/ž) u Opatiji. Rok prijave je 31.10. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme, kontinuiranu edukaciju i rad u inovativnom timu. Prijavite se na linku.

Modipack traži prodajnog predstavnika (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 28.10. Traži se osoba koja je samomotivirana i spremna preuzeti odgovornost, samostalna, voli prodaju, komunikativna. Poslodavac nudi perspektivan posao u tvrtki koja bilježi stalni rast. Aplicirajte.

Škola za život  u izolaciji
EPIDEMIOLOZI:
'Hitno moramo zatvoriti škole, mladi prenose zarazu u obiteljima i javnom prijevozu'
HT e-Liga
INTERVJU
'Nakon uspjeha HT e-Lige, još jače ulazimo u e-gaming segment'
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.