Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedna ponuda poslova - posao.hr

Tražite posao? Zapošljavaju Hervis, Metro, Zagrebačke pekarne Klara...

Posao - ilustracija
Pixabay
08.02.2022.
u 12:06

Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno!

Tražite poaso? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno!

JGL d.d. zapošljava Operatera u farmaceutskoj proizvodnji (m/ž). Rad se izvršava u Rijeci. Prijave se zaprimaju do 12.02.2022. Trži se djelatnik sa završenom srednjom stručnom spremom biomedicinskog ili tehničkog usmjerenja i afinitetom prema radu u proizvodnom procesu. Prijaviti se možete putem linka.

Vjesnik d.d. traži Grafičkog tehnologa (m/ž) u Zagrebu. Grafičar sa završenom minimalno srednjom stručnom spremom biti će zadužen za samostalnu pripremu, izradu i ažuriranje potrebne službene dokumentacije te praćenje i obradu tradnih naloga. Prijave se zaprimaju do 18.02.2022. putem brze prijave.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava Mehaničara 2 (m/ž) i Strojara 3 (m/ž). Rad se izvršava u Drnišu. Ako tražite dugoročne izazove u brzorastućem proizvodnom okruženju, stabilan posao i konkurentnu plaću, ovo je prilika za to. Prijaviti se možete do 18.02.2022. brzo i jednostavno putem brze prijave.

Dentum d.o.o. zapošljava Dentalnog asistenta (m/ž) u Zagrebu. Rok za prijavu je 14.02.2022. Kandidat mora imati važeću licencu Komore dentalne medicine i dobro znanje engleskog jezika u govoru. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Zagrebačke pekarne Klara d.o.o. zapošljava Samostalnog referenta obračuna plaća (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 18.02.2022. Traži se kandidat sa završenom minimalno srednjom stručnom spremom ekonomskog smjera i d2 godine radnog iskustva na istim poslovima. Prijavite se putem linka.

Hervis d.o.o. traži Prodavača / Specijalista (m/ž). Rad se izvršava u Trogiru, Šibeniku, Splitu i Zadaru te Zagrebu na nekoliko lokacija: West Gate, City Centar One I i II, Supernova Buzin. Ako volite sport te uživate u kontaktu s kupcima, savjetovanju i prodaji, prijavite se do 13.02.2022. putem brze prijave.

Auro Domus traži Djelatnika u sektoru Ekspanzija (m/ž) na području Priobalja. Prijave se zaprimaju do 18.02.2022. Posao uključuje proaktivno traženje novih poslovnih lokacija za instalaciju bankomata te brigu o postojećim i traženje poslovnih prostora za zakup. Rad se izvršava na području priobalja koje je podijeljeno na regije. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava Zamjenika voditelja odjela (m/ž) u Splitu. Prijave traju do 17.02.2022. Traži se kandidat sa završenom srednjom stručnom spremom te izvrsnim analitičkim, organizacijskim i pregovaračkim vještinama. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

ABC Solutions d.o.o. zapošljava Samostalnog knjigovođu (m/ž) u Zagrebu. Prijave traju do 14.02.2022. Potrebno je poznavanje dvojnog knjigovodsta, unos i knjiženje ulaznih i izlaznih računa te obračun PDV-a i plaća. Prijave se zaprimaju putem linka.

Auto kuća Habulin d.o.o. traži Savjetnika u prodaji vozila (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Kandidat mora posjedovati vozačku dozvolu te imati izvrsne komunikacijske i prodajne vještine. Prijavite se do 21.02.2022. putem brze prijave.

Ostatak ponude poslova potražite na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije