Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Tražite posao? Ovo su tvrtke kojima su potrebni radnici

Metro zapošljava na poziciji International Management Programme Trainee (m/ž) u Zagrebu
15. travnja 2020. u 11:38 1 komentara 1652 prikaza
posao - burza rada - zapošljavanje - nezaposlenost
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/2

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Andrej Plenković POZITIVAN TREND Plenković o broju rođene djece: 'Daleko je to od kompletnog anuliranja negativnog trenda'

Medika d.d. zapošljava stručnjaka u Odjelu razvoja investicija i upravljanja imovinom/ Inženjera strojarstva (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 26.4. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema strojarskog smjera, višegodišnje radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, relevantno radno iskustvo, znanje engleskog u govoru i pismu. Prednost donosi poznavanje skladišno distributivnog poslovanja. Prijavite se.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceute (m/ž) u Osijeku, Sisku, Dubrovniku, Opatiji i Rijeci. Prijavite se najkasnije do 20.4. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

Metro zapošljava na poziciji International Management Programme Trainee (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 27.4. Potrebna je visoka stručna sprema, trogodišnje radno iskustvo i odlično znanje engleskog jezika. Očekuje se i iskustvo u međunarodnom radnom okruženju i snažan liderski potencijal. Aplicirajte.

Indijski investitor želi uložiti 50 milijuna eura u poljoprivredu u Petrinji ARVINDO KAPUR Indijski investitor u Hrvatskoj: 'Uložit ćemo 50 milijuna eura u lješnjak, orah i kesten'

Brodosplit d.d. traži programera (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 3.5. Poslodavac nudi nova znanja i mogućnost napretka. Potrebna je završena viša ili visoka stručna sprema studija računarstva, znanje engleskog jezika u govoru i pismu te je poželjno znanje programiranja u C# i poznavanje SQL-a. Aplicirajte ovdje.

House of Jobs za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Solution Architect (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 10.5. Traži se minimalno šest godina iskustva u savjetovanju o arhitekturi Cloud-a i migracija, poznavanje engleskog jezika, viša ili visoka stručna sprema informatike ili srodnog područja. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Prijavite se.

PSP zapošljava direktora postrojenja (m/ž) na području sjeverne Hrvatske. Rok prijave je 6.5. Potrebno je odlično znanje njemačkog jezika u govoru i pismu te radno iskustvo od pet godina. Provjerite detalje i prijavite se na linku.

Tehnomont – Gradnja d.o.o. zapošljava građevinskog poslovođu (m/ž), građevinskog inženjera (m/ž) i građevinskog tehničara (m/ž). Posao se odvija na terenu po raznim lokacijama u Hrvatskoj. Potrebno je radno iskustvo. Rok prijave je 30.4. Provjerite uvjete i ostale poslove ovog poslodavca na linku.

Konobari u ugostiteljskim objektima na moru Online sajam POSLOVA Najtraženiji kuhari, konobari i čistači aviona

Zamax Plin d.o.o. traži pojačanje na poziciji robno materijalni knjigovođa (m/ž) u Zagrebu. Posao se sastoji od robnog knjigovodstva, izrade primki, računa, otpremnica i ostalo. Potrebno je poznavanje MS Office-a, razvijene analitičke i numeričke sposobnosti, sklonost timskome radu. Provjerite detalje i aplicirajte.

Verified Diagnosis j.d.o.o. zapošljava doktora dentalne medicine (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 3.5. Prednost imaju kandidati s objavljenim znanstvenim radovima i kliničkim iskustvom. Posao se sastoji od provedbe znanstvenog istraživanja, savjetovanja u vezi sa zahtjevima dentalne struke, savjetovanja u izradi aplikacije i ostalo. Aplicirajte.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava inženjera građevinarstva (m/ž). Mjesto rada je Zagreb i okolica. Potreban je položen stručni ispit, upis u komori i iskustvo od tri godine. Nudi se plaća do 10.000 kuna. Poslodavac nudi automobil i mobitel te plaćanje stana ukoliko osoba nije iz Zagreba. Aplicirajte.

bolnica pad broja radnika Britanija će strancima olakšati zapošljavanje u zdravstvenoj službi

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u pronalaženju posla.

ŠTO NOVO ZNAMO O KORONAVIRUSU
Molekularna biologinja iz Infektivne bolnice: Nema dokaza da se virus širi aerosolom
Hidradenitis suppurativa/acne inversa
INTERVJU
Prof. dr. Brajac: Postoji velik broj bolesnika koji se, bez ispravne dijagnoze Hidradenitis suppurative, još uvijek ne liječe ili se liječe neadekvatnom terapijom
  • Avatar SharonEF97
    SharonEF97:

    Linda, 30. ︆︆w︆︅︆︆w︆︅︆︆w︆︅︆︆.︆︅︆︆k︆︅︆︆i︆︅︆︆s︆︅︆︆s︆︅︆︆t︆︅︆︆o︆︅︆︆k︆︅︆︆.︆︅︆︆c︆︅︆︆o︆︅︆︆m