Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Tedeschi ulaže u zagrebački radio Yammat

Vlasnik Yammat FM-a Alen Balen kazao je da Tedeshi podržava glazbenu otvorenost i društvenu demokratičnost koju "od prvog trenutka emitiranja pomno njeguju na Yammatovoj frekvenciji"
13. studenoga 2018. u 14:28 6 komentara 574 prikaza
Emil Tedeschi
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Emil Tedeschi, vlasnik Atlantic grupe i službeno ulazi u vlasničku strukturu zagrebačkog radija Yammat FM na kojem uređuje emisiju, priopćio je u utorak portal Media Daily.

EY Poduzetnik godine PROMO Emil Tedeschi: „Slavimo tuđi uspjeh! To nas sve čini boljima!“

Ovih dana će i službeno biti provedeno u Trgovačkom sudu suvlasništvo tvrtke E2E4MUSIK d.o.o., iza koje stoji Tedeschi, u tvrtki Yammat d.o.o. čiji je jedini vlasnik do sada bio Alen Balen.

Tedeschi je već imao iskustvo ulaska u medijske projekte jer je bio jedan od suvlasnika RTL Hrvatska d.o.o. iz kojeg je izašao 2015..

"Smatram da je to najprogresivniji radio u eteru, ne samo glazbeno, nego i u jednom šire društvenom, građanskom smislu. Veseli me suradnja sa zanimljivim, sposobnim ljudima s kojima dijelim interese vrijednosti, pa me raduje i to da osobno mogu doprinijeti održavanju i razvoju jednog kvalitetnog medija koji po mojem mišljenju zaista ima dodanu vrijednost", kazao je Tedeshi povodom ulaska u suvlasništvo Yammat FM-a.

Vlasnik Yammat FM-a Alen Balen kazao je da Tedeshi podržava glazbenu otvorenost i društvenu demokratičnost koju "od prvog trenutka emitiranja pomno njeguju na Yammatovoj frekvenciji" te da je njihova dosadašnja suradnja rezultirala nizom odličnih projekata.

Emil Tedeschi 'ODVOJEN OD STVARNOSTI' Tedeschi: Todorić je frustriran, ali sam si je kriv

"U vremenima kada detaljno privodimo kraju pripreme za buduća razvojna poglavlja Yammata, sasvim je logično i prirodno udruživanje s civilizacijskim istomišljenikom, ili ako hoćete poslovno partnerstvo s glazbenim "suborcem" ujedno i dokazano vrhunskim poslovnim čovjekom koji u potpunosti razumije i aktivno zagovara društveno-glazbeni kontekst Yammata", kazao je Balen.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka