Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tedeschi: Podravku neću neprijateljski preuzeti

Tedeschi
Anto Magzan/Pixsell
19.01.2010.
u 23:25

– Podravkini su glavni problemi nepostojanje strategije te nekvalitetno upravljanje – kazao je Tedeschi dodavši da se to neće promijeniti uz postojeću ili sličnu vlasničku strukturu.

Emil Tedeschi, šef uprave Atlantic Grupe, u utorak je u Otvorenome vrlo jasno artikulirao namjeru da postane većinskim vlasnikom Podravke. Ustvrdio je da je Atlantic Grupa spremna financirati takvu akviziciju, ali je dometnuo da neće činiti ništa što bi se moglo smatrati neprijateljskim preuzimanjem.

– Podravkini su glavni problemi nepostojanje strategije te nekvalitetno upravljanje – kazao je Tedeschi dodavši da se to neće promijeniti uz postojeću ili sličnu vlasničku strukturu.

Ustvrdio je i da o Podravkinu poslovanju zna više nego sadašnja uprava čijeg je šefa Miroslava Vitkovića optužio da je svojom protuzakonitom izjavom blokirao trgovanje Podravkinim dionicama.

Komentara 18

LU
lucas
08:57 20.01.2010.

Franjo Tuđman, Gojko Šušak, Rajić, Gucić, Kerum, Todorić, Čermak,Vidošević, Kutle, Ćurković,Pašalić,Sanader Ivo, Polančec, Vukelić i slična gamad, je si li mislio Somelier da su oni \" crveni kmeri\"?

MA
maxresist
09:02 20.01.2010.

Ljubo Jurčić čovjek je kojem treba skinuti kapu,koji se uzdigao iznad stranačkih interesa i svoje znanje upregnuo u korist hrvatske privrede. Sramotno je da je Milanović uopće razmišljao o tome da ga isključi iz sdp,Jurčić mu može biti uzor.

SO
Somelier
08:24 20.01.2010.

\"Podravku neću neprijateljski preuzeti\" Crveni kmeri započeli su svoj vampirski pohod koji su započeli 2000 godine.(Riječka Banka, HT, INA i da ne nabrajam ) I ja sam gledao sinočnje \"Otvoreno\". Pa ne sastoji se \"Podravka\" samo od Vegete. Ima kompletnunu prehranu sa stotinama kooperanata poljoprivrednika. Do sada je \"Podravka\" dobro poslovala i svi su bili zadovolnji. To je bila možda jedina svijetla točka u Istočnoj i Sjeverozapadnoj Hrvatskoj a sve drugo jedva veže kraj sa krajem. Sada srozavaju \"Podravku\" i svojom demagogijom pripremaju radnike na to da će ostati bez posla kako bi tamo neki Tedeschi za sitne pare preuzeo firmu.\"Podravka\" posluje normalno i bez gubitaka a jezivo je bilo slušati sinoć šta se Podravci sprema. Mislim da bi bilo najpametnije da radnici izbace Jurčića,\"stečajnoga upravitelja\" i da sami preuzmu kormilo jer uskoro će ih pola biti kod kuće. Plus toga Podravka ima veliku udrugu branitelja i bilo bi dobro da nešto poduzmu da spase na vrijeme Podravku od \"Crvenih Kmera\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije