Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Svečano otvorenje 12. tjedna cjeloživotnog učenja

Svečano otvorenje 12. tjedna cjeloživotnog učenja
Foto: Promo
27.09.2018.
u 15:36

Aktivnosti 12.Tjedna cjeloživotnog učenja održat će se od 1. do 7. listopada 2018..

Svečanim otvorenjem u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu, u ponedjeljak 1. listopada 2018. godine, u 11:00 sati započet će 12. Tjedan cjeloživotnog učenja.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih već dvanaestu godinu zaredom organizira Tjedan cjeloživotnoga učenja - nacionalnu obrazovnu kampanju koja na jednostavan način kroz neposrednu komunikaciju s građanima potiče ostvarenje ideje o promoviranju učenja i obrazovanja.

Aktivnosti 12.Tjedna cjeloživotnog učenja održat će se od 1. do 7. listopada 2018..

Na svečanom otvorenju bit će uručena nagrada Maslačak znanja za postignuća u učenju odraslih osoba koja u prvi plan stavlja pojedinca koji uči, osobu koja je odlučila proširiti svoja znanja i vještine, raditi na sebi i svojem razvoju, a pritom je morala savladati brojne prepreke. I ovogodišnji dobitnici nagrade Maslačak znanja Boris Rozman, Goran Đurđević i Nadir Elhag uspjeli su, kao rezultat odlučnosti i ustrajnosti, ostvariti brojne pozitivne promjene u svojim životima.

Nadalje, uručit će se i Priznanja za doprinos razvoju obrazovanja odraslih – dobitnik Priznanja za znanstveni doprinos razvoju obrazovanja odraslih je prof. dr. sc. Milan Matijević, a dobitnici Priznanja za doprinos razvoju prakse obrazovanja odraslih su Jasna Čurin, prof. i dr. sc. Dušan Petričević.

Veliku potporu kampanji daju nam i osobe iz javnoga života – Anamarija Asanović, Oliver Mlakar i Marko Torjanac, kao promotori kampanje koji svojim životnim primjerom ističu važnost cjeloživotnog učenja i ulaganja u sebe. Na svečanom otvorenju pridužit će nam se Anamarija Asanović.

Sve novosti dostupne su na službenoj internetskoj stranici te na službenim profilima na društvenim mrežama (Facebook i Instagram).

Događanja u sklopu kampanje dostupna su ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije