Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži odgodu radova

Strabag podnio žalbu Upravnom sudu zbog odluke o izvođaču radova na Pelješkom mostu

Pelješki most
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
16.04.2018.
u 20:03

Također smo podnijeli prijedlog za privremenu zabranu početka radova. Uz to, obratili smo se Europskoj komisiji", kratko su izvijestili iz Strabaga.

Austrijski Strabag potvrdio je u ponedjeljak da je Upravnom sudu podnio tužbu na odluku o izvođaču radova na Pelješkom mostu te zatražilo odgodu početka radova na tom infrastrukturnom projektu. 

"Potvrđujemo da smo danas Upravnom sudu podnijeli žalbu na odluku o izvođaču radova na Pelješkom mostu. Također smo podnijeli prijedlog za privremenu zabranu početka radova. Uz to, obratili smo se Europskoj komisiji", kratko su izvijestili iz Strabaga. 

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar navijač
navijač
20:34 16.04.2018.

Ko je uopće i poslao prijedlog za ponudu ovim lopovima? Šta oni misle da jedino oni imaju pravo raditi, ne treba više s njima imati nikakve veze.

JO
josip
20:54 16.04.2018.

klosarcine mamu vam j.... skuplji ste bili i nema te nikakve dokaze protiv Kineza a trazite odgodu! sa kojim pravom i ciljem? Nije vam ovo Austro-Ugarska smecari jedni.

Avatar acivij
acivij
20:49 16.04.2018.

To što Strabag radi se pravim imenom zove reketarenje. Znaju da ovo ne mogu dobiti, ali čine štetu dok ne dobiju na drugoj strani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije