Naslovnica Biznis Gospodarstvo

Strabag podnio žalbu Upravnom sudu zbog odluke o izvođaču radova na Pelješkom mostu

Također smo podnijeli prijedlog za privremenu zabranu početka radova. Uz to, obratili smo se Europskoj komisiji", kratko su izvijestili iz Strabaga.
16. travnja 2018. u 20:03 20 komentara 1848 prikaza
Pelješki most
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL

Austrijski Strabag potvrdio je u ponedjeljak da je Upravnom sudu podnio tužbu na odluku o izvođaču radova na Pelješkom mostu te zatražilo odgodu početka radova na tom infrastrukturnom projektu. 

"Potvrđujemo da smo danas Upravnom sudu podnijeli žalbu na odluku o izvođaču radova na Pelješkom mostu. Također smo podnijeli prijedlog za privremenu zabranu početka radova. Uz to, obratili smo se Europskoj komisiji", kratko su izvijestili iz Strabaga. 

Pelješki most Donesena odluka Radove na Pelješkom mostu nadzirat će Institut IGH Gradilište mosta Komarna Pelješac Pelješki most Zahtjev Kinezima: Domaćim tvrtkama 40 posto poslova Oleg Butković BESPOVRATNA SREDSTVA Butković potpisao ugovor za dodjelu 32 milijuna kuna za gradnju trajektne luke Tkon
Štednja
DO 31.01.2019.
Učenici, prijavite se na nagradni natječaj i osvojite 15 tisuća kuna za svoju školu

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar navijač
  navijač:

  Ko je uopće i poslao prijedlog za ponudu ovim lopovima? Šta oni misle da jedino oni imaju pravo raditi, ne treba više s njima imati nikakve veze.

 • josip:

  klosarcine mamu vam j.... skuplji ste bili i nema te nikakve dokaze protiv Kineza a trazite odgodu! sa kojim pravom i ciljem? Nije vam ovo Austro-Ugarska smecari jedni.

 • Avatar acivij
  acivij:

  To što Strabag radi se pravim imenom zove reketarenje. Znaju da ovo ne mogu dobiti, ali čine štetu dok ne dobiju na drugoj strani.