Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove cijene

Stiže maksimalno poskupljenje goriva! Eurodizel prelazi 10 kuna?

gorivo
Arhivska fotografija
04.03.2012.
u 22:59

Prema informacijama Nove TV doći će do maksimalnog poskupljenja, dakle tri posto

Ministarstvo gospodarstva u ponedjeljak će objaviti nove cijene goriva koje vozači s nestrpljenjem iščekuju.

Kako doznaje Nova TV, nakon što je Vlada zahtijevala od naftnih kompanija da povećanje PDV-a uračunaju u svoju maržu, novi obračun ipak će se prelomiti preko novčanika građana.

Prema njihovim informacijama doći će do maksimalnog poskupljenja, dakle tri posto. Najprodavaniji eurosuper 95 najvjerojatnije će biti skuplji za 31 lipu, s 10,46 na 10,77. Po prvi put eurodizel prelazi granicu od 10 kuna, s 9,94 na 10,24. To bi bilo poskupljenje od 30 lipa. I druga goriva otprilike toliko, prenosi Dnevnik.hr.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

Ključne riječi

Komentara 23

DU
Deleted user
23:29 04.03.2012.

@bicko pa upravo je taj tvoj sanader predao INU MOL-u koji sad višestruko naplaćuje onih 10 mil. eura aaaahahahahahahaaaa

ST
stefj
23:11 04.03.2012.

Budući da je Linić izjavio da će braniti 12 Kn, znači da će gorivo vrlo brzo doseći tih 12Kn. To je isto kao da je pozvao INA-u i ostale da stave cijenu odmah na toliko. A još k tome, radi pametnog poteza naše vlade (sankcije Siriji) INA će vrlo brzo postati gubitaš, pa na neki način to treba kompenzirati. Samo tako preko noći izbili su si 20 milijardi USD iz džepa. Pa tko to drugi može osim naših pametnih političara... No nema veze, ima još mjesta, mogu uvijek dignuti PDV, uvesti još koji novi porez, dodatno dignuti trošarine, sve će to narod trpjeti...

IC
icko
23:20 04.03.2012.

Ovoje tražiliste gledajte ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije