Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Agrokor potvrdio

Stanić Grupa kupila Jamničin Juicy

ivica todorić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/2
24.12.2013.
u 14:36

Stanić Grupa postaje novim vlasnikom punionice sokova u Jastrebarskom te brendova sokova pod nazivima Juicy, TO, Juicy Fruits, Juicy Kids i Juicy Vita

Stanić Grupa kupila je Jamničin Juicy, izvijestili su iz Agrokora o ovoj investiciji vrijednoj 45 milijuna eura.

Na osnovi tog kupoprodajnog ugovora s Jamnicom, Stanić Grupa postaje novim vlasnikom punionice sokova u Jastrebarskom te brendova sokova pod nazivima Juicy, TO, Juicy Fruits, Juicy Kids i Juicy Vita. Na ovaj način Stanić Grupa, koja je dosad snažnije bila prisutna na tržištu BiH, čini velik korak u širenju na Hrvatsku i susjedna tržišta te postaje jedan od značajnijih ulagača na hrvatskome tržištu, stoji u Agrokorovom priopćenju.

Jamnica nastavlja širenje biznisa na tržištu regije i šire u segmentu voda, ledenih čajeva, gaziranih pića i funkcionalnih napitaka te širenje prodaje i distribucije trgovačke robe.

Stanić Grupa sa sjedištem u Splitu, od svog osnutka 1993. godine razvija poslovanje na dvama susjednim tržištima te u ovom trenutku zapošljava 500 zaposlenika. U proteklih dvadeset godina Grupa je bila orijentirana mahom na distribuciju pića, tehničke robe i duhanskih proizvoda.

Iz Agrokora poručuju kako se u vrlo kratkom periodu planira otvaranje novih radnih mjesta, a jedan od prioriteta bit će i maksimalno iskorištavanje domaćih resursa i kadrova te na taj način osnaživanje domaće industrije u obje države.

>> HNS produljio sponzorstvo s Agrokorom na još godinu dana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije