Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poruka na Faceu

Splitski škverani dobit će 700 kuna uskrsnice

tomislav debeljak
Slavko Midžor/PIXSELL
27.03.2013.
u 19:24

Novi šef na Facebooku je pisao i o kućnom redu te pozvao sve one koji imaju problema s alkoholom da se jave kadrovskoj radi pomoći

Tomislav Debeljak razveselio je splitske škverane najavivši im kako će do petka dobiti uskrsnice. Kao i uvijek, obratio im se putem Facebooka.

“Poštovani škverani, dan je nalog i čim se pripreme svi detalji uplata, uskrsnice u iznosu od 500 kuna bit će vam isplaćene, najkasnije do petka prijepodne. Bonovi od 200 kuna isto tako, čim se pripreme, najkasnije do petka prijepodne”, napisao je novi predsjednik uprave i vlasnik Brodosplita te izrazio nadu da će ih uskrsnica barem malo usrećiti i razveseliti obitelj.

Inače, Debeljak je radnicima poručio da pregovara o novim poslovima te najavio kako očekuje da će u skoroj budućnosti sklopiti ugovor za jedan ili dva broda. Radnicima je pisao i o kućnom redu, naglasivši kako je zakonom zabranjeno pušenje u zatvorenim prostorima te ispijanje alkohola na radnom mjestu. Pozvao je one koji imaju probleme zbog ovisnosti o nikotinu ili alkoholu da se jave u kadrovsku službu i dobit će pomoć.

Zamolio ih je i za strpljenje zbog pregleda na portama. Kaže kako su uhvatili “mnoge ljude” u pokušaju krađa te da je među njima bio i kriminalac kojega je tražila policija.

>> Debeljak policiji prijavio zaposlenika koji mu je prijetio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije