Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Toyota

Šef obukao radno odijelo da digne moral radnicima posrnule Toyote

toyoda
AFP
05.03.2010.
u 09:17

Predsjednik uprave Toyote Akio Toyoda održao je sastanak u Toyoti, koji su uživo ili preko video-ekrana pratili svi zaposlenici, i obukao Toyotinu uniformu kako bi vratio vjeru u tu kompaniju.

Nakon što se srozala reputacija Toyote, automobilskog proizvođača koji je morao povući mnoge svoje automobile s tržišta zbog problema s papučicom gasa i kočnicama, predsjednik uprave te kompanije Akio Toyoda pokušao je podići moral svojim zaposlenicima i vratiti vjeru u snagu te kompanije, prenosi BBC.

Tako je na sastanku u Toyoti, kojem je prisustvovalo 2000 zaposlenika i poslovnih suradnika i koji se video-vezom prenosio uživo, te ga je pratilo 7000 Toyotinih radnika u cijelom Japanu, obukao Toyotinu radnu uniformu, ali se i ispričao za prebrzi rast kompanije. Toyoda je radnicima govorio i o njegovu saslušanju u američkom Kongresu, gdje se ispričao političarima, ali i vlasnicima Toyotinih automobila zbog problema s tim automobilima, koji su izazvali i tragične posljedice.

- Osjećao sam se usamljeno kad su Toyotu neprestano kritizirali na televiziji i u novinama i bio sam žrtva medijske hajke - rekao je Toyoda. Međutim, ohrabrili su ga Toyotini zaposlenici u Americi jer je smatrao da on njih mora zaštiti od napada zbog kvarova na Toyotinim automobilima, ali ispalo je da su na kraju oni zaštili njega.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
10:07 07.03.2010.

Digao bi moral radnicama da se svuče, a ne odijene.

Avatar Glina74
Glina74
10:39 05.03.2010.

dali bi se to moglo desiti da se naši političati i menađeri ispričaju HRVATSKOME narodu da su nas prevarili i pokrali .koji to prvi napravi predložitičemo ga za 5 NOBELOVIH nagrada u svima o resorima u kojima se dobivaju nagraderade a onda bi njih sve zatvorio pa bi HRVATSKA imala robijaše sa NOBELOVIMA nagradama

XY
xychhr200
10:30 05.03.2010.

Šteta za Toyotu, jer su to ipak vrlo kvalitetna vozila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije