Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kako se riješiti ovrhe?

Saznajte na besplatnom panelu na konferenciji financijske pismenosti Toni Milun

Foto: Filip Bašić
1/3
07.09.2022.
u 11:36

Najbogatija konferencija financijske pismenosti okupit će oko 50 vrhunskih stručnjaka na više od 30 predavanja, radionica i panela namijenjenih građanima, srednjim i malim poduzetnicima te obrtnicima koji žele da njihov novac radi za njih.

Na prvoj konferenciji financijske pismenosti Toni Milun 15. rujna održat će se i panel "Kako se riješiti ovrhe?“ u 17:15 sati u velikoj dvorani Lauba u krugu Algebrinog kampusa. Ovaj panel je besplatan za sve građane, a potrebno je prijaviti se kako biste si osigurali mjesto u publici.

U ulozi moderatora bit će Srđan Šimac, sudac Visokog trgovačkog suda RH i predsjednik Hrvatske udruge za medijaciju, a u raspravi će sudjelovati Vinka Ilak, članica Uprave Fine i jedna od vodećih stručnjakinja za ovršno i stečajno pravo, Igor Škrgatić, predsjednik Udruge za financijsku inkluziju Padobran, Barbara Cerinski, direktorica Eos Matrix i Petar Petrić, osnivač i partner u Petrić & Kajić odvjetničkom društvu te ovlašteni izmiritelj i član Hrvatske udruge za mirenje.

Na panelu "Kako se riješiti ovrhe?“ saznat ćete:

Zbog čega se u Hrvatskoj redovito blokiraju računi građana, koja je razlika između blokiranog i ovršenog računa, što sve možete učiniti kad vam je račun blokiran/ovršen, kako možete efikasno odblokirati svoje račune, što učiniti kad vam blokiraju primanja radi prethodno plaćenog računa, ali uz netočne podatke o uplati, sve o visokim troškovima ovršnih postupaka i prijedlozima da se oni smanje/ukinu, kako žive ljudi blokiranog računa i koje im to neugodnosti donosi, gdje je Hrvatska u odnosu na ostale zemlje EU po pitanju ovrha i njihovih uspješnih rješavanja.

Najbogatija konferencija financijske pismenosti okupit će oko 50 vrhunskih stručnjaka na više od 30 predavanja, radionica i panela namijenjenih građanima, srednjim i malim poduzetnicima te obrtnicima koji žele da njihov novac radi za njih. Ako želite saznati gdje vam novac klizi kroz prste, kako spremno dočekati recesiju, koje su zamke investiranja i kreditiranja, kako vas vaša banka vidi, koje sve promjene očekuju poduzetnike s uvođenjem eura, kao i odgovore na brojna druga financijska pitanja, pridružite nam se 15. rujna na Algebrinom kampusu!

Najava panela "Kako se riješiti ovrhe“: https://www.youtube.com/watch?v=FLTjEtDYlEs

Više informacija o konferenciji: https://www.tonimilun.hr/konferencija/

VIDEO: Ivošević tvrdi da je nasilni susjed zlostavljao svoju ženu: 'On ima problem s narkoticima, ja ga se ne bojim'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije