Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEFTINIJA STRUJA

RWE: I dalje smo 12 posto jeftiniji od HEP-a

struja,produžni kabel
Sanjin Strukić/PIXSELL
16.09.2013.
u 13:21

"RWE se ugovorom s krajnjim kupcima obvezao sniziti cijenu u odnosu na dominantnog opskrbljivača"

Tvrtka RWE Energija oglasila se o najavljenom smanjenju HEP-ovih cijena električne energije tvrdeći kako i dalje nudi 12 posto jeftinu struju od njih. Tako su i iz RWE-a, kao i HEP-a i GEN-I-ja, najavili prilagođavanje cijena od 1. listopada.

\"RWE se ugovorom s krajnjim kupcima obvezao sniziti cijenu u odnosu na dominantnog opskrbljivača, ukoliko ovaj bude snižavao cijene. Time RWE-ovi potrošači zadržavaju sve obećane uštede\", navodi se u priopćenju.

Iz RWE-a su najavili i nove proizvode, to jest modele Ideal, Bonus i Klasik, a svi korisnici koji sklope ugovor za proizvode Ideal i Bonus, preko Interneta, ostvaruju dodatan bonus od 2%.

\"Krajnji potrošač koji je do sada imao mjesečni račun od oko 350 kn mjesečno, odabirom proizvoda Ideal, koji se ugovara na tri godine, ostvaruje godišnju uštedu od 567,42 kn. Odabirom Bonus proizvoda, koji se ugovara na dvije godine, godišnje će uštedjeti 480 kn, dok će odabirom proizvoda Klasik, koji se ugovara na jednu godinu, uštedjeti 422 kn godišnje, za prvu ugovorenu godinu opskrbe\", stoji u priopćenju.

>> HEP objavio niže cijene struje, isti dan snizio ih i slovenski GEN-I

>> Ono što danas plaćamo malo moglo 
bi nas skupo stajati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije