Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udruga Ekonomska klinika

Prijave za radionicu Poduzetnički sprint!

Ekonomska klinika
Foto: PR FOTO
1/2
04.12.2015.
u 12:03

07.12.2015-12.12.2015.

Studenti mlade, neprofitne udruge Ekonomske klinike organiziraju prvi ovogodišnji projekt pod imenom Poduzetnički sprint u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.

Ekonomska klinika je mlada neprofitna udruga, osnovana početkom 2015. godine koja okuplja tim najboljih studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu koji u suradnji s mentorima – istaknutim članovima akademske zajednice i vanjskim stručnim suradnicima iz poslovne zajednice pružaju usluge besplatnog savjetovanja. Usmjerena je na besplatno pružanje usluga savjetovanja privatnim osobama, neprofitnim organizacijama i poduzetnicima s naglaskom na mlade poduzetnike i socijalne poduzetnike. Razvijene usluge baziraju se na najčešćim problemima s kojima se navedene skupine susreću u privatnom životu ili poslovanju. Osnovni cilj udruge, izuzev usluga savjetovanja navedenih skupina, je povećanje opće ekonomske i financijske pismenosti svih skupina društva te podupiranje razvoja poduzetničke klime u Republici Hrvatskoj. Tako je i nastao projekt Poduzetnički sprint.

Projekt Poduzetnički sprint temelji se na metodologiji design thinkinga te potiče sudionike da kroz šest dana radionica, generiraju i razviju svoju ideju u krajnji proizvod ili uslugu.

Kroz niz predavanja sudionici će dobiti uvid u trendove iz različitih industrija te na temelju prikupljenih podataka generirati vlastite ideje. Korištenjem raznih metodologija i razvojnih strategija, cilj nam je prikupiti inovativne ideje mladih i akcelerirati ih do faze u kojoj su spremne za realizaciju.

Nakon što je ideja razvijena, uz pomoć mentora i stručnjaka, sudionici će raditi na izgradnji prototipa te s odabranim grupama potencijalnih korisnika testirati svoje proizvode.

U završnoj fazi projekta, sudionici će imati priliku predstaviti svoje krajnje proizvode ili usluge potencijalnim investitorima te započeti svoju karijeru kao mladi poduzetnici.

Prijaviti se mogu sve nezaposlene mlade osobe do 30 godina starosti, koje se žele okušati u poduzetničkim vodama, nemaju ideju, a žele raditi!

Za više informacije, pošaljite Vaše upite na info@ekonomska-klinika.hr ili na psandrk@ekonomska-klinika.hr.

Prijave su otvorene i dostupne na sljedećoj poveznici: prijavnica za Poduzetnički sprint.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije