Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALLIANZ

Prihodi porasli na 30,5 mlrd. eura

Allianz
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
13.11.2018.
u 19:50

Allianz je u rujnu zaključio svoj najnoviji program otkupa dionica u iznosu od milijardu eura

Njemački osiguravateljni div Allianz izvijestio je jučer da je u trećem tromjesečju ostvario operativnu dobit veću za petinu. Interni prihodi porasli su za 9,8 posto, a doprinijeli su mu svi segmenti poslovanja. Ukupni prihodi porasli su za 7,9 posto na 30,5 milijardi eura.

Neto prihodi pripisivi dioničarima skočili za 23,6 posto na 1,9 milijarde eura, navodi se u izvješću. Operativna dobit u trećem je tromjesečju veća je za 20,6 posto na tri milijarde eura dok je u prvih je devet mjeseci porasla za 4,8 posto na 8,7 milijardi eura, što je 79 posto od polovice iznosa ciljane dobiti za cijelu godinu.

Potvrđena je i Allianzova prognoza operativne dobiti za ovu godinu od 11,1 milijardu eura, plus/minus 500 milijuna eura. Allianz je u rujnu zaključio svoj najnoviji program otkupa dionica u iznosu od milijardu eura.

>> Pogledajte kako je bilo na panelu 'Pitajte Vladu'

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:12 13.11.2018.

Osigaravetelji su subraca bankarima mislim na vlasnike ..to su gospodari svijeta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije