Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Postanite i Vi dio Libertas Međunarodnog Sveučilišta

Libertas Međunarodno Sveučilište
09.06.2020.
u 10:26

Posjetite i Vi centar za karijere i provjerite mogućnosti studiranja širokog spektra atraktivnih studija i pratećih praktičnih programa skrojenih za svakog budućeg studenta Libertas Međunarodnog Sveučilišta

Ključne čimbenike konkurentnosti suvremenih poduzeća predstavlja ljudski kapital i znanje, a oba čimbenika se razvijaju kroz obrazovanje i usavršavanje zaposlenika. Stoga poduzeća imaju potrebu da njihovi zaposlenici steknu potrebna znanja,  vještine i kompetencije. S druge strane, zaposlenici na konkurentnom tržištu rada pokazuju ambicije za stjecanje novih znanja i vještina, jer se susreću sa novim zahtjevima i poslovima u današnjem, sve dinamičnijem okruženju.

Uz formalno obrazovanje, apsolutni prioritet pri zapošljavanju u modernim poduzećima je mogućnost brze primjene praktičnih znanja i vještina koje je kandidat stekao studirajući. Upravo prateći svjetske trendove, Libertas Međunarodno Sveučilište pruža mogućnosti stjecanja takvih znanja i vještina već pri samom studiranju.

Libertas Međunarodno Sveučilište  je prvo privatno hrvatsko sveučilište. Na osam preddiplomskih, pet diplomskih, jednom poslijediplomskom specijalističkom i jednom doktorskom studiju, znanje je steklo na tisuće studenata iz Hrvatske, ali i 39 drugih država sa pet kontinenata. Uspješnost u obrazovanju i osposobljavanju za rad na Sveučilištu Libertas potvrđuje činjenica da je, prema podatcima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, čak 96% studenata pronašlo posao ubrzo nakon završenog studija na Libertasu. Mnogi od njih grade uspješne karijere u poduzećima i institucijama u zemlji i inozemstvu, a neki od njih uspješno razvijaju vlastite poslovne pothvate.

Na Libertas Međunarodnom Sveučilištu se visoko obrazovanje može započeti na stručnim studijima, nastaviti na sveučilišnim, s tim da studenti koji to žele, mogu studirati do najviše razine obrazovanja, doktorske razine. To ne nudi niti jedna druga privatna visokoškolska institucija u Republici Hrvatskoj. Bez obzira na to upišu li studenti neki od stručnih studija, ili sveučilišni studij na jednom od četiri  fakulteta, predavati će im predavači s dugogodišnjim profesionalnim iskustvom rada u domaćim i međunarodnim uglednim poduzećima i institucijama. Libertasova zajednica renomiranih međunarodnih znanstvenika čini skupinu od aktualnih ili bivših veleposlanika ( samo u proteklih godinu dana 20 veleposlanika učestvovalo je na izvođenju nastave), ministara, stručnjaka u području ekonomije, izvršnih direktora, stručnjaka s područja međunarodnog prava, ravnatelja ustanova u kulturi, predstavnika Ujedinjenih naroda, OESS-a, MMF-a i drugih uglednih međunarodnih institucija. Ta kombinacija akademske izvrsnosti i bogatog iskustva osigurava uravnoteženost teorije i prakse. Također, u nastavnom centru Libertas Međunarodnog Sveučilišta u Dubrovniku, gdje se nastava odvija na engleskom jeziku predaju profesori s brojnih svjetskih sveučilišta poput Sveučilišta Harvard, Princeton, Georgetown, London School of Economics i drugih vodećih visokoobrazovnih institucija iz Europe, SAD-a, ali i drugih dijelova svijeta. Važno je napomenuti da će se od ove godine, studij Međunarodnih odnosa i diplomacije u Dubrovniku odvijati kroz online nastavu i konzultacije, gdje će studenti imati priliku slušati vrhunske domaće i inozemne profesore.

Uz sve to, naši studenti u obliku Erasmus+ programa provode dio vremena na brojnim svjetskim sveučilištima.

Posjetite i Vi centar za karijere i provjerite mogućnosti studiranja širokog spektra atraktivnih studija i pratećih praktičnih programa skrojenih za svakog budućeg studenta Libertas Međunarodnog Sveučilišta. Više na www.libertas.hr

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije