Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOP menadžeri - prijavite se

Poslovna mini akademija za menadžment

Poslovni dnevnik akademija
Shutterstock
17.11.2014.
u 16:53

Poslovni dnevnik u suradnji sa Simulus grupom organizira Poslovnu mini akademiju za TOP menadžere.

Cilj programa je polazniku dati pregled osnovnih vještina i alata koje svaki menadžer mora znati da bi učinkovitije obavljao svoj posao (hard skills za menadžere). Nakon ovog programa polaznici će imati široki pogled na sveukupno poslovanje i biti svjesni financijskih učinaka svake svoje odluke i aktivnosti. Naučit će sagledati i kako pojedine odluke utječu na profitabilnost i uspješnost njihovog odjela, ostatka poduzeća, kupca i širu poslovnu okolinu. Znanja iz područja upravljanja projektima i poslovnih procesa, s posebnim naglaskom na svakodnevne korisne vještine, polaznicima će omogućiti jednostavnije upravljanje poslovanjem.

Znanja će se usvajati kroz diskusije, dijeljenje vlastitih iskustava predavača i polaznika te rad na stvarnim primjerima iz prakse, uz minimalan udio teorijskih predavanja.

Ukupno trajanje programa: 6 dana u periodu od 21. studenoga do 6. prosinca 2014. Predavanja se održavaju u svakom terminu od 9-17 sati, prema sljedećem rasporedu:
21. studenoga 2014.
KORISTI FINANCIJE!
22. studenoga 2014.
PAZI NA KUPCA!
28. i 29. studenoga 2014.
BUDI UČINKOVIT SVAKI DAN!
5. i 6. prosinca 2014.
DRŽI PROJEKT POD KONTROLOM!

Predavači su Vlatka i Krešimir Delač.

Kome je namijenjena Poslovna mini akademija?
Program je namijenjen menadžerima na početku menadžerske karijere, voditeljima projekata i timova te zaposlenicima koji se u svojem planu razvoja pripremaju za menadžerke pozicije.

Kako se prijaviti na Poslovnu mini akademiju?
Više informacija o programu, predavačima i cijeni saznajte ovdje.

Komentara 1

DA
damirtankovic
19:40 18.11.2014.

O da, treba nam još barem 50.000 "sposobnih" menadžera pored ovih kaj ih imamo. Zato nam i je tak kak nam je!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije