Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobri rezultati

Polet dijeli božićnicu, uskrsnicu, regres i posluje pozitivno

polet
Goran Ferbežar/PIXSELL
19.12.2013.
u 07:43

Prošlu godinu su poslovali s dobitkom, a i ova godina će biti pozitivna.

Vinkovački prijevoznik Polet jedna je od rijetkih tvrtki na istoku Slavonije koje se može pohvaliti dobrim rezultatima u ova krizna vremena. Prošlu godinu su poslovali s dobitkom, a i ova godina će biti pozitivna.

- Prije nekoliko dana smo isplatili plaću, za koji dan će radnici dobiti božićnicu i po 200 kuna za dar djeci, dobili su uskrsnicu i regres za ljetovanje tako da smo ispoštovali sve iz kolektivnog ugovora. Borimo se, nalazimo tržište i rezultati ne izostaju. Ulažemo i u razvoj i sada smo od Gradskog vijeća, jer Grad nam je većinski vlasnik, dobili suglasnost za kreditno zaduženje od 9 milijuna kuna za obnovu voznog parka jer naši autobusi su u prosjeku stari 16 godina, a ima ih i po 30 godina starih - kaže Mijat Kurtušić, direktor Poleta, te dodaje:

- Ovim kreditom ćemo kupiti tri turistička autobusa kojima možemo u zemlje EU i deset za vožnju unutar županije. Tako se borimo za tržište jer ne možemo na linije za europske destinacije bez autobusa koji su po kriterijima EU, a takvih imamo tek nekoliko. Moramo brinuti i za sigurnost naših putnika jer mi svakodnevno prevozimo 3 000 učenika

Kurtušić je naglasio kako je najveći problem tvrtke likvidnost zbog teške naplate potraživanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije