Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hotel Lone u Rovinju

Počeli Dani komunikacija: Okupili se vrhunski stručnjaci iz svijeta

lone,  hotel, rovinj (1)
Duško Marušić/PIXSELL
16.05.2013.
u 22:30

Na središnjoj marketinškoj manifestaciji koja će potrajati sve do nedjelje 19. svibnja održat će se 16 predavanja, brojne radionice i paneli pod vodstvom vrhunskim marketinških stručnjaka iz zemlje i svijeta.

Pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Ive Josipovića službeno su započeli Dani komunikacija u rovinjskom hotelu Lone.

Na središnjoj marketinškoj manifestaciji koja će potrajati sve do nedjelje 19. svibnja održat će se 16 predavanja, brojne radionice i paneli pod vodstvom vrhunskim marketinških stručnjaka iz zemlje i svijeta.

Okupljeni će stručnjaci sudionike podsjetiti na najbolje marketinške kampanje na tržištu unatrag godinu dana, a raspravljat će se i o marketinškim trendovima i budućnosti marketinga.

Festival Dana komunikacija ima i svoj natjecateljski karakter u kojemu se nagrađuju najbolji i najučinkovitiji marketinški uraci na hrvatskom tržištu. Sutra će se tako u večernjim satima dodijeliti nagrade u kategoriji: "Nagrada X", IdejaXica i MIXX nagrada.

Tijekom marketinške manifestacije među najpoznatijim sugovornicima je Ann Handley, vodeća svjetska stručnjakinja za Content marketing, Faris Yakob kojega Clios proglašava jednim od 50 najboljih kreativaca svijeta, a među poznatim govornicama su Branislav Perić, Klaus Hahn i Joao Wengorovius, veteran oglašivačke industrije.

>>'Nazadujemo, prije smo imali puno hrabrijih kampanja'

>>Nagrada kreativnosti i strategiji kampanja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije