Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulazak u eu

Ovo su europske zemlje u kojima ćete se moći najlakše zaposliti

Zaposlenje
Zeljko Mrsic/PIXSELL
18.02.2013.
u 11:34

Osim Velike Britanije i Njemačke, ni jedna druga europska zemlja nije Zagrebu najavila da će nakon ulaska Hrvatske u Europsku uniju (EU) uvesti ograničenja na zapošljavanje hrvatskih građana

Osim Velike Britanije i Njemačke, ni jedna druga europska zemlja nije Zagrebu najavila da će nakon ulaska Hrvatske u Europsku uniju (EU) uvesti ograničenja na zapošljavanje hrvatskih građana, piše Poslovni dnevnik.

Štoviše, interes za hrvatskom radnom snagom već postoji: Austrija, Češka i Slovačka samo čekaju službeni ulazak Hrvatske u EU u srpnju i slobodu kretanja radnika iz Hrvatske Unijom.

Kako doznaje Poslovni dnevnik, Austrijanci su najviše zainteresirani za hrvatske ugostiteljske djelatnike. Već iduće zime, s krajem naše turističke sezone, a početkom skijaške, oko 300 hrvatskih ugostitelja s dobrim poznavanjem njemačkog jezika moglo bi se na nekoliko mjeseci zaposliti u austrijskim skijalištima. Interes za hrvatskim radnicima iskazale su i Češka i Slovačka, kojima su pak u fokusu interesa liječnici! Više o svemu pročitajte ovdje: Česi i Slovaci mame naše liječnike, Austrijanci kuhare i konobare

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
12:01 18.02.2013.

Štoviše, interes za hrvatskom radnom snagom već postoji: Austrija, Češka i Slovačka ,Rumunjska,Bugarska,Italija,samo čekaju službeni ulazak Hrvatske u EU u srpnju i slobodu kretanja radnika iz Hrvatske Unijom.

3S
3000 sa zaprekama
12:18 18.02.2013.

Ovo sam negdje pročitao u svezi zapošljavanja u EU - "neka zanimanje se zaista traže u EU samo nijedna država iz EU ne pokazuje interes prema našim političarima". Neka se zamisle naši političari zašto ih nitko ne treba u EU.

LP
Lebron Petrovic
13:05 18.02.2013.

Idem u Bugarsku zaradit dobru lovu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije