Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

ORYX Rent a car predstavlja novu web stranicu!

ORYX Rent a car
15.07.2020.
u 10:44

Od svog osnutka 2008. godine, ORYX Rent a car neprestano teži vrhunskom korisničkom iskustvu, a brojne medalje izvrsnosti od strane partnera i klijenata pokazuju da je predanim radom moguće kontinuirano biti u samom vrhu najkvalitetnijih i najnagrađivanijih rent-a-car kuća u Hrvatskoj.

Stoga je nova web stranica ORYX Rent a cara www.oryx-rent.hr kreirana s ciljem ubrzanja i pojednostavljenja procesa najma vozila, kao i povećanja kvalitete usluge.

Naime, ubrzana usluga online rezervacije omogućena je kako bi se preuzimanje vozila provelo što sigurnije, a da bi i dalje ostali bliski s našim klijentima i dostupni u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. Sva vozila u ORYX Rent a car floti prije svakog najma se čiste i dezinficiraju, a zaštitnom folijom se dodatno štite sva mjesta koja dolaze u kontakt s vozačem.

U ponudi su i novi paketi osiguranja, GOLD i PREMIUM, koji omogućuju maksimalnu sigurnost u svakom trenutku najma. Također, za sva pitanja moguće je koristiti u stvarnom vremenu chat opciju sa službom za korisnike.

Za sve one koje zanima razlika između dugoročnog najma vozila ili kupnje na leasing, na webu je moguće saznati sve pluseve i minuse, te s lakoćom odabrati najoptimalnije rješenje.

Stotine tisuća najmova te deseci tisuća vozila kratki su rezime ORYX Rent a cara u zadnjih 13 godina, a ovo vrijeme ORYX Rent a car iskoristio je za modernizaciju poslovanja, sigurnost klijenata te poboljšanju pristupačnosti usluga.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije