Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPG Zlata vrijedan

Glasajte za najbolji OPG u Hrvatskoj po izboru čitatelja

OPG-Zlata vrijedan
25.08.2021.
u 14:56

Zlata vrijedan, bit će OPG jedan!

Projekt Večernjeg lista i Ministarstva poljoprivrede namijenjen je uspješnim i pozitivnim pričama o najboljim proizvođačima iz cijele Hrvatske. Tako je svaku županiju predstavljao jedan OPG, a svaki je odabrani OPG uložio iznimno puno znanja, rada i truda u svoje poslovanje.

Svečana dodjela nagrada za najbolji OPG – Zlata vrijedan održat će se u četvrtak 2. rujna 2021. na lokaciji Etno farma Mirnovec. Tada će se doznati tko je ovogodišnji najbolji OPG, najbolja Mlada nada u poljoprivredi te koji je OPG osvojio najviše vaših glasova – glasova čitatelja Večernjeg lista. U završnicu izbora ušao je 21 OPG te tri mlade nade. Prijenos svečane dodjele pratite 5. rujna u 17:20 sati na HTV 2.

Glasajte za jednog od 24 ovogodišnja finalista u izboru za najbolje obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo. Reportaže o finalistima možete pročitati ovdje, a kada odaberete favorita, pošaljite SMS s kodom pripadajućeg OPG-a.

Npr. ako želite glasati za OPG pod brojem 5, pošaljite SMS poruku sadržaja: OPG05 na broj 666705.

Cijena poruke iznosi 3,72 kuna (s uključenim PDV-om). Svaki čitatelj može poslati neograničen broj SMS poruka i na taj podržati omiljeni OPG.

Glasati možete od 27.8. u 8:00 sati do 1.9. u 00:00 sati.

Popis nominiranih prema županijama:

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije