Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isporuke počinju krajem 2019.

Novi ugovor tvrtke Đuro Đaković vrijedan 137 milijuna kuna

Tvrtka Đuro Đaković
Ivica Galovic/PIXSELL
12.08.2019.
u 14:19

Vagoni tipa Shimmns su 4‐osovinski zatvoreni vagoni za prijevoz kolutova lima, primarno za automobilsku industriju

Tvrtka iz Đuro Đaković grupe, Đuro Đaković Specijalna vozila, sklopila je ugovor s francuskim naručiteljem o isporuci teretnih vagona za prijevoz kolutova lima, čija je vrijednost 137 milijuna kuna, izvijestili su danas iz te slavonskobrodske kompanije.

Isporuke vagona, navodi se u priopćenju, počinju krajem 2019. godine i nastavljaju se tijekom 2020. 

Vagoni tipa Shimmns su 4‐osovinski zatvoreni vagoni za prijevoz kolutova lima, primarno za automobilsku industriju. Kolutovi se postavljaju u kolijevke opremljene mehanizmom za učvršćenje, a od svih meteoroloških utjecaja te utjecaja okoline zaštićeni su pomičnim ceradnim sustavom. Takvim sustavom omogućen je utovar i istovar korištenjem dizalice s hvataljkama, magnetom ili C-kukom, ali i bočni pristup za utovar korištenjem viličara, kaže se u priopćenju.

Đuro Đaković Specijalna vozila u prethodnih je deset godina razvila, proizvela i isporučila veću količinu različitih tipova teretnih vagona za zapadnoeuropsko tržište, primarno se orijentirajući na konfiguracije usklađene sa specifičnim zahtjevima kupaca i krajnjih korisnika, uz uvažavanje najnovijih razvojnih trendova koji se uvode u europske željezničke sustave.

Ključne riječi

Komentara 2

AN
antonelić
14:31 12.08.2019.

još jedan uspjeh naše vlade koja je spasila đuru đakovića ... do sada je vlada spasila agrokor , opegeove , lješinarske fondove , grupu borg , imunološki , uljanik , rafineriju sisak , petrokemiju , brodarski institut , zdravstvo i školstvo , mirovinske fondove , 3. maj , javni dug , bedepe , sezonu , rejting , srpanjsku rupu ... zato smo pozicionirani među najprosperitetnije države u europi gdje nam je i mjesto ( iza rumunjske i bugarske , ali ispred albanije ) ...

VH
volim.hrvatsku
17:12 12.08.2019.

Ne da vecernji odgovoriti antonelicu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije