Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Novi studij prava konačno u Hrvatskoj!

Zagrebačka škola ekonomije i managementa
Foto: Zagrebačka škola ekonomije i managementa
1/3
04.06.2014.
u 09:30

Zagrebačka škola ekonomije i managementa, vodeća i jedina AACSB akreditirana poslovna škola u Jugoistočnoj Europi, napravila je iskorak i pokrenula novi studij. S obzirom na potrebe tržišta oblikovan je jedinstven studijski program u Hrvatskoj - preddiplomski studij poslovnog prava i ekonomije. Novi pravni studij priprema studente za uspješno snalaženje u današnjem poslovnom svijetu kroz tri područja: poslovno pravo, poslovnu administraciju i ekonomiju.

Voditeljica studija je dr.sc. Ljerka Mintas Hodak, a prigodom pokretanja novog studija izjavila je sljedeće: „Studij je koncipiran multidisciplinarno tako da polaznicima pruži najbolja znanja i vještine kako s područja pravnih tako i s područja ekonomskih disciplina kako bi mogli uspješno odgovoriti na sve kompleksnije izazove modernog gospodarstva. Osim kvalitetom znanja iz poslovnog prava i ekonomije te poslovne administracije, upisom studija studenti stječu međunarodno iskustvo, suradnju s poslovnom zajednicom, vrijednosti i vještine potrebne za uspjeh u poslovnom svijetu koji ih time izdvajaju od drugih pravnika, ekonomista i menadžera.“

Studij se izvodi na hrvatskom i engleskom jeziku, interaktivno, u malim grupama. Studentima se omogućuje odlazak na međunarodnu studentsku razmjenu na jedno od 100 partnerskih sveučilišta diljem svijeta gdje bez dodatnih troškova moguće provesti jedan semestar ili godinu dana. Na ZŠEM-u djeluje i Career centar koji studentima pomaže u planiranju karijera i traženju stručnih praksi te stalnog zaposlenja što rezultira odličnim postotkom zapošljavanja studenta.

Studij osigurava pravno – ekonomsku podlogu za uspješan rad u Hrvatskoj, Europi i ostatku svijeta u gospodarstvu, bankama i drugim financijskim institucijama, administraciji, neprofitnim organizacijama, institucijama Europske unije, međunarodnim organizacijama, kao i u korporativnom sektoru.

Uvjete za upis na ovaj studij stječu svi koji su završili četverogodišnje srednje škole i položili prijamni ispit. Termine prijamnog ispita kao i sve ostale informacije vezane uz studij provjerite na www.zsem.hr

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije