Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi u automobilskoj industriji

Nakon Toyote i Honda povlači automobile s tržišta

honda insight
Boris Ščitar/Pixsell
29.01.2010.
u 14:38

Do sada su prijavljena tri slučaja zapaljenja vozila uzrokovana ovim neispravnim dijelom, i to dva u SAD-u i jedan u Južnoj Africi. Povlačenje se odnosi na Hondin model jazz, koji se na nekim tržištima zove i fit.

Iz Honde su najavili da će s tržišta diljem svijeta povući 646 tisuća vozila kako bi promijenili dio koji može uzrokovati požar, priopćeno je iz tog poduzeća.  

Povučen će biti Hondin model jazz koji se na nekim tržištima zove fit, a proizvodi se u Japanu,Kini, Brazilu, Tajlandu, Maleziji i Indiji.

Do sada su prijavljena tri slučaja zapaljenja vozila uzrokovana ovim neispravnim dijelom, i to dva u SAD-u i jedan u Južnoj Africi. U Cape Townu je u rujnu žrtva smrtno stradala nakon što se vozilo zapalilo.

Honda se ovim potezom priključila Toyoti koja s tržišta povlači vozila zbog problema s papučicom gasa. Potencijalna financijska šteta za sada nije objavljena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije