Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPITALNI PROJEKT

Nakon 24 godine gradi se nova marina u Slanom

ACI
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
09.10.2014.
u 15:45

Riječ je o investiciji od 60 milijuna kuna, od čega se 40 milijuna kuna odnosi na izgradnju kopnenog dijela marine

Nakon 24 godine od izgradnje zadnje od 21 marine na Jadranu ACI kreće u novi kapitalni projekt, izgradnju marine u uvali Slano na dubrovačko - neretvanskom primorju. Riječ je o investiciji od 60 milijuna kuna, od čega se 40 milijuna kuna odnosi na izgradnju kopnenog dijela marine za što je ugovor s izvođačima, tvrtkama Pomgrad i Lavčević, potpisan u četvrtak u Opatiji. Početak radova na izgradnji nove marine planiran je za kraj listopada, a otvorenje nove ACI marine Slano koja će raspolagati kapacitetom priveznih mjesta za 200 plovila duljine 11 do 25 metara  očekuje se početkom sljedeće nautičke sezone.

Kopneni sadržaji koji će se izgraditi obuhvaćaju zgradu recepcije marine, zgradu za ugostiteljske sadržaje sa zatvorenim, natkrivenim i otvorenim površinama,  prodavaonice,  radionicu, vanjski bazen s pratećim prostorom i plohama za sunčanje, sanitarije za nautičare te parkiralište za stotinu vozila, krajobrazno uređenje i izgradnju obalnog puta sa  šetnicom. Po dovršetku radova na kopnenom dijelu krenut će gradnja morskog dijela: postavljanje valobrana, pontona te sidrenog sustava.

>> ACI: 21 marina, a samo za jednu svi papiri čisti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije