Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cropak 2011.

Nagradu za najbolju ambalažu dobio je pjenušac Poj iz Mladine

brut
gd
09.05.2011.
u 08:49

U Zagrebu su u sklopu festivala FEST.A CROPAK 2011. dodijeljene nagrade za najbolju ambalažu na tržištu CROPAK 2011

Pjenušac Poj Podruma Mladina u portfelju Agrokor vina dobitnik je nagrade za najbolju hrvatsku ambalažu CROPAK 2011 koju u sklopu festivala FEST.A CROPAK 2011 već tradicionalno dodjeljuju Institut za ambalažu i tiskarstvo, tvrtka Tectus i stručni časopis Ambalaža/REGprint.

Na natječaj za najbolju ambalažu na hrvatskom tržištu prijavljeno je bilo 30 proizvoda i 32 serije u 11 kategorija, ukupno više od 170, dok su za prestižnu nagradu za najbolju ambalažu na tržištu regije REGPAK pristigla 64 proizvoda, a nagrade su dodijeljene u dvjema kategorijama – nosiljci za Sarajevsko premium pivo Sarajevske pivovare u kategoriji najbolje ambalaže proizvoda te bijelom i plavom Ronhill Unlimitedu TDR-a za ambalažu serije proizvoda.

Među pobjednicima po kategorijama CROPAK-a su i serija proizvoda 100-postotnog soka Fructal Natura, Dorina Fifty tvornice Kraš, HAND made for you HAND dizajn studia, tuljac s nastavkom tvrtke Markek, ekstra djevičansko maslinovo ulje Sveti Ivan tvrtke Vodice, serija povratnih boca za pivo Vetropack Straže, poklon kutije za vino i sir Istragrafike, stalak Eva i serija Lino Lada Podravke, linija tradicionalnih jela Leda, HIB – viška pogača od suhih smokava Poljoprivrednog obrta Brojne…, dok je EKO CROPAK 2011 za cjeloviti doprinos zaštiti okoliša s aspekta gospodarenja ambalažom i ambalažnim otpadom pripao Križevcima te Međimurskoj županiji.

Drena Milijević, ravnateljica Instituta za ambalažu i tiskarstvo i idejna začetnica projekata tvrdi kako su nagrađeni najbolji. Pri ocjenjivanju se strogo vodilo računa o cjelovitom promišljanju ambalaže po vrlo strogim kriterijima i standardima struke.

- Očekujemo da i potrošači prepoznaju zašto su CROPAK i REGPAK dobar znak, odnosno da percipiraju da nagrađena ambalaža propisno štiti, deklarira i promovira proizvod, uz vidnu brigu prema zaštiti okoliša – kazala je D. Milijević.

Svi dobitnici nagrade CROPAK i REGPAK stječu pravo izravnog sudjelovanja na međunarodnom natječaju za nagradu WorldStar koju dodjeljuje Svjetska organizacija za ambalažu (WPO).

Komentara 3

Avatar drInternet
drInternet
12:23 09.05.2011.

*** Smeće od ambalaže a članak zaudara na korupciju.... Niš nova. ^^

SA
sasoon
14:41 09.05.2011.

Plaćeni oglas ;-)

LU
lutomirski
07:23 10.05.2011.

Pjenušac koji vrijedi 25 Kuna, sigurno će dobiti sto tisuća Eura na konto....!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije