Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznanje

Nagrade za vrhunski okus Studencu, rajčici i pašteti

'podravka_nnn_unu_11062013'
'Fabrice Debatty'
11.06.2013.
u 18:48

Na međunarodnom natjecanju Superior Taste Award 2013. u Bruxellesu Podravka je osvojila osam nagrada za svoje proizvode

Podravkini su proizvodi na natjecanju Superior Taste Award 2013. u Bruxellesu osvojili osam međunarodnih priznanja za vrhunsku kvalitetu i okus, što je još jedna potvrda prepoznatljivosti brendova te tvrtke na međunarodnom tržištu. Na natjecanju se ocjenjuju isključivo proizvodi koji su na policama trgovina, a u proces ocjenjivanja mogu ući proizvodi samo onih kompanija koje imaju certifikate kontrole kvalitete.

Važnost nagrade najbolje ilustrira činjenica da u pravilu manje od 10 posto svih proizvoda koji sudjeluju u testiranju uspije osvojiti tri zvjezdice, odnosno više od 90% bodova. Proizvode ocjenjuju europski kuhari, stručnjaci za pića i sommelieri iz prestižnih europskih kulinarskih organizacija. Studenac je tako, kao i prošle godine, dobio maksimalne tri zvjezdice. Priznanje izvrsnosti dobili su i Studenac naranča-kumquat te Studenac limun-grejp s dvije zvjezdice. International Taste & Quality Institute – vodeća neovisna svjetska organizacija koja ocjenjuje kvalitetu okusa svih kategorija proizvoda – priznanje je dodijelila i Podravkinoj pasiranoj rajčici i Podravkinoj sjeckanoj rajčici s bosiljkom i origanom, dok je oznaka Superior Taste Award ove godine pripala i Podravkinoj sjeckanoj rajčici s maslinama i češnjakom, pikant kobasici te pilećoj pašteti, koje su dobile po jednu zvjezdicu.

– Ponosni smo što Studenac ovu titulu nosi od 2010. godine. Dodatno zadovoljstvo daju nam i ostali naši nagrađeni proizvodi, koji su u teškoj konkurenciji od 1239 internacionalnih proizvoda osvojili dvije ili jednu zvjezdicu. To nam je potvrda izvrsnog inovativnog rada te nam svakako daje dodatnu motivaciju u radu i razvoju još boljih proizvoda – poručila je Jadranka Ivanković, članica uprave Podravke, prigodom preuzimanja međunarodnih priznanja.


>>Podravka kupuje znanstvenike kako bi stvorila novu vegetu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije