Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavak razvoja prehrambenog lidera

Nadzorni odbor Vindije imenovao je novu Upravu, za predsjednika imenovan Nenad Klepač

Vindija
Vindija
16.02.2021.
u 15:12

Povodom imenovanja predsjednikom Uprave, Nenad Klepač najavio je nastavak razvoja i ostvarenja vizije prehrambenog lidera te istaknuo važnost iskusnog i stručnog tima u upravljanju poslovnom grupom regionalnog značaja

Nadzorni odbor Vindije imenovao je novu upravu koju čine Tamara Drk-Vojnović, Dubravka Drk-Mravlinčić, Saša Vojnović i Alan Mravlinčić, a za predsjednika je izabran dosadašnji član uprave i direktor komercijalnog sektora, Nenad Klepač. Riječ je o iskusnom menadžeru koji je čitavu karijeru, više od 30 godina proveo u Vindiji. Novoizabrani tim nastavit će upravljati sustavom koji danas objedinjuje ukupno 13 tvrtki članica te broji oko 3.700 zaposlenih, priopćili su iz kompanije.

Povodom imenovanja predsjednikom Uprave, Nenad Klepač najavio je nastavak razvoja i ostvarenja vizije prehrambenog lidera te istaknuo važnost iskusnog i stručnog tima u upravljanju poslovnom grupom regionalnog značaja.

“Vindija je danas u nacionalnim i regionalnim razmjerima sinonim za kvalitetu, kontinuitet i višedesetljetnu tradiciju, a među prioritetima držimo očuvanje domaće poljoprivredne i prehrambene proizvodnje. Tim putem nastavit ćemo ostvarivati viziju moderne, konkurentne, inovativne prehrambene kompanije” izjavio je Nenad Klepač.

Ključne riječi

Komentara 2

SH
Sharkee
18:34 16.02.2021.

Jel i to neki zet?

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
15:49 16.02.2021.

Uf dobro je...samo da nije martina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije