Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Na vrijeme u kupovinu: Konzum i Kaufland objavili do kada će raditi na Badnjak i Božić

Na Badnjak, 24. prosinca, Super Konzumi će raditi do 17 sati, a Maxi Konzumi i Konzumove prodavaonice u susjedstvu do 17 sati ili kraće
10. prosinca 2018. u 12:36 1 komentara 889 prikaza
Kaufland
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Trgovački lanac Kaufland u ponedjeljak je najavio da njegove trgovine neće raditi na Božić i Svetog Stjepana, dok će na Badnjak raditi skraćeno.

Mastercard i Konzum PROMO Mastercard i Konzum se udružuju u prikupljanju sredstava za djecu iz socijalno ugroženih obitelji

Iz Kauflanda ističu kako će svoje poslovnice treću godinu zaredom zatvoriti na Svetog Stjepana, 26. prosinca, a neće raditi ni na Božić, 25. prosinca.

Na Badnjak će većina poslovnica Kauflanda raditi najduže do 16 sati, a na Staru godinu 31. prosinca će većina poslovnica raditi najdulje do 18 sati, navodi se u priopćenju Kauflanda.

Konzum Odluka Uprave Konzumove trgovine neće raditi na Božić i Štefanje

I iz Konzuma su prošli tjedan izvijestili da njihove trgovine neće raditi na Božić kao ni na Svetog Stjepana, dok će za Badnjak raditi skraćeno.

Na Badnjak, 24. prosinca, Super Konzumi će raditi do 17 sati, a Maxi Konzumi i Konzumove prodavaonice u susjedstvu do 17 sati ili kraće.

>> Pogledajte što nam donosi smanjenje PDV-a 

SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?