Naslovnica Biznis Potrošač

Konzumove trgovine neće raditi na Božić i Štefanje

Svi naši zaposlenici zasluženo će na Božić i Štefanje biti u krugu svojih obitelji i uživati u blagdanskoj atmosferi i druženju, poručuju iz Konzuma
06. prosinca 2018. u 14:45 1 komentara 226 prikaza
Konzum
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Sve Konzumove trgovine u Hrvatskoj neće raditi na Božić, kao ni na blagdan Sv. Stjepana, dok će za Badnjak Super Konzumi raditi do 17 sati, a Maxi Konzumi i Konzumove prodavaonice u susjedstvu do 17 sati ili kraće.

trgovački centar više nego prije krize Za blagdane će se potrošiti milijardu kn više nego lani

Tom odlukom Uprava Konzuma želi zahvaliti svim zaposlenicima na predanom radu u protekloj godini, kojim su dali značajan doprinos dobrim poslovnim rezultatima, ali i omogućiti zaposlenicima da s obiteljima uživaju u blagdanima, priopćili su iz trgovačkog lanca.

"Odluku o neradnom Božiću, ali i neradnom blagdanu Sv. Stjepana donijeli smo kako bismo našim vrijednim zaposlenicima zahvalili na iznimnom zalaganju i trudu koje iz dana u dan iskazuju na svojim radnim mjestima. Svi naši zaposlenici zasluženo će na Božić i Štefanje biti u krugu svojih obitelji i uživati u blagdanskoj atmosferi i druženju.

Zdravko Marić Danas na Vladi Marićev proračun za 2019. - potrošit će se 6 milijardi više nego ove godine

Ovakvim poslovnim odlukama dokazujemo da Konzum nastavlja zacrtani smjer kontinuiranog povećanja prava i pogodnosti za naše zaposlenike, među kojima su i isplata božićnice, uskrsnice i regresa te ostvarenje drugih prava većih od zakonske obveze. Svim zaposlenicima želim sretne i ugodne predstojeće blagdane", izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma.

Pogledajte video: Što nam donosi smanjenje PDV-a

OHR SAVJETNIK
Otkrijte imate li sivu mrenu