Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

MINI MBA program - Agilno upravljanje krizom

MINI MBA program
22.06.2020.
u 12:00

Mnogi 2020. godinu vide kao neprestani slijed nesretnih događaja, no napokon je došlo  vrijeme za razvijanje konstruktivnije perspektive i maksimiziranje mogućnosti.

Ova godina sve je naučila puno o važnosti odgovornosti, moći samokontrole i požrtvovnosti, te o potrebama za brzom prilagodbom i ispravnim reakcijama koje se sve češće zahtijevaju na svim područjima poslovanja.

Sada je potrebno ponovno uspostaviti kontrolu, naučiti iz prijašnjih grešaka, poboljšati stare i razviti nove korisne vještine, te stvoriti strategije za plodnu budućnost.

Online MINI MBA program ZŠEM Poslovne Akademije obuhvaća vodstvo i prenošenje znanja od strane vrhunskih stručnjaka kroz aktualne teme agilnog upravljanja tijekom krize. Program će se odvijati u trajanju od 5 tjedana, a počinje od 1. srpnja.

Program se sastoji od 11 modula koji obuhvaćaju teme kao što su strategija u službi krize, projektno financiranje, neuspješno negativno komuniciranje, vodstvo u vrijeme socijalne distance, upravljanje promjenama i slično. Predavači na MINI MBA programu stručnjaci su koji i zajedno imaju preko 200 godina iskustva, te su radili ili predavali u više od 15 zemalja svijeta. Njih čak 80% ima doktorat znanosti, a više od 60% je školovano u inozemstvu.

„Kroz razgovor s poslovnom zajednicom te istraživanja izvještaja o trendovima u visokom obrazovanju s najjačih svjetskih poslovnih škola, uvidjeli smo potrebu za programom na hrvatskom tržištu koji bi managerima svih razina omogućio da na hrvatskom jeziku nauče što je bitno za prilagodbu, a da im pritom teme i trendove predstave predavači i stručnjaci s međunarodnim iskustvom“, objasnila je akademska direktorica dr.sc. Mirna Koričan Lajtman.

Neke od čestih pogodnosti nakon završetka MINI MBA programa su: veći potencijal za rast plaće, bolje poslovne prilike za budućnost, povećana fleksibilnost, kreativnost i komunikacijske sposobnosti, kredibilitet i slično.

MINI MBA program ZŠEM Poslovne akademije upoznao me s osnovnim modelima upravljanja i organiziranja rada u različitim i nepredvidivim okolnostima organizacije. Program nudi interaktivno sudjelovanje svih polaznika uz stručne i kompetentne predavače koji kroz jednostavne primjere iz prakse nastoje prenijeti svoja znanja i vještine. Korisnost programa ogleda se u poticanju polaznika na proaktivnost u vlastitim organizacijama. Svakako preporučujem ovaj program za individualno i organizacijsko planiranje karijere“, izjavio je polaznik Ivan Kukić.

Online predavanja u malim grupama pružaju mogućnost veće prilagodljivosti i fleksibilnosti, te brojne vježbe kroz analize slučajeva i teksta.

Uspješno ostvarena interakcija unatoč online predavanju - izuzetno angažirani i zanimljivi predavači koji zaslužuju sve pohvale“ izjavila je polaznica Sandra Balaban.

ZŠEM Poslovna Akademija u suradnji s ebook024 online knjižarom osigurala je preko 30 naslova svjetske literature za polaznike MINI MBA programa. Ovakva literatura koristi se na prestižnim fakultetima kao što su Harvard Business School i London School of Economics.

ZŠEM Poslovna Akademija nakon provedbe ovog MINI MBA programa priprema novi – MINI MBA Poduzetništvo.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije