Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spajanje operacija

Makedonskim Vip-om upravljat će Zagreb

17.02.2015., Zagreb - Predsjednik uprave Vipneta Jiriji Dvorjancansky na konferenciji za medije.
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
27.04.2015.
u 09:34

Promjena je rezultat restrukturiranja nakon što je Telekom Austrije preuzeo America Movil

        Vipnet, drugi po veličini telekomunikacijski operator u Hrvatskoj, preuzima upravljanje Makedonija Vip operatorom. Time predsjednik uprave Vipneta iz Zagreba Jiri Dvorjančansky (na fotografiji) postaje istodobno i čelni čovjek Vip operatora u Makedoniji, a tamošnjom operacijom odsad će se upravljati iz Zagreba.

Dio je to velikog restrukturiranja Telekoma Austrija, koji je 100-postotni vlasnik Vipneta, nakon što je austrijskog operatora preuzeo America Movil Carlosa Slima. Austrijanci su odlučili spojiti i operacije u Srbiji i Sloveniji te će ubuduće slovenskim Si.mobilom upravljati iz Beograda. Otkad je Dvorjancansky lani preuzeo upravljanje Vipnetom, kompanija je prekinula trend pada prihoda, a najbrže raste u fiksnim komunikacijama.     

>> Dvorjančanský nastavlja dizati prihod Vipneta

Komentara 1

Avatar Getrib
Getrib
15:28 29.04.2015.

Uspostavljanje mob. telefonske veze Vip karticom iz Hrvatske s Vip mob. u Skopju naplaćeno mi je 25 lipa za jednu minutu. To je Vipnet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije