Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet na nogama

Magma i Hasbro produljili ugovor o distribuciji igračaka do kraja 2012.

Fizulic
Pixsell
13.01.2011.
u 17:03

Magma je već 20 godina distributer proizvoda Hasbro za RH, a od siječnja 2008. i za područja Srbije, BiH, CG, Makedonije i Kosova

Magma i Hasbro, vodeći svjetski proizvođač igračaka i zabave za djecu, dogovorili su produljenje ugovora o distribuciji za još dvije godine.  Magma je već 20 godina distributer proizvoda Hasbro za područje Hrvatske, a od siječnja 2008. i za područja Srbije, BiH, Crne Gore, Makedonije i Kosova.

Navedeni ugovor posebno je priznanje Magmi za dugogodišnji rad, ali i prilika za potvrdu vodeće tržišne pozicije i Hasbra i Magme u cijeloj regiji, priopćili su danas iz te kompanije. 

Hasbro Inc. vodeća je svjetska kompanija u segmentu igara i igračaka koja je u kriznoj 2009. zabilježila neto promet od 4,07 milijardi američkih dolara te rast od tri posto u odnosu na prethodnu godinu. Trend rasta nastavljen je i u 2010., kada se Hasbro iz proizvođača igara i igračaka transformirao u tvornicu zabave. U listopadu 2010., u suradnji s Discovery Communicationsom, startao je, naime, i s vlastitim višeplatformskim programom - The Hub.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije