Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Širenje posla

L. Rajić planira još jednu tvrtku preseliti na sisačko područje

rajić
Arhivska fotografija
14.03.2010.
u 20:38

Svoju tvrtku RALU logistika, utemeljenu prošle godine, smjestiti će u obližnju lipovljansku poduzetničku zonu Blatnjaču.

Poslije početka gradnje tvornice generičkih lijekova PharmaS u Poduzetničkoj zoni Mišinka u Popovači, Luka Rajić zainteresiran je za to da još jednu svoju tvrtku smjesti u Sisačko-moslavačkoj županiji. Ostvare li se nužne pretpostavke, on će svoju tvrtku RALU logistika, utemeljenu prošle godine, smjestiti u obližnju lipovljansku poduzetničku zonu Blatnjaču. – Imali smo kontakte i izrazili obostranu spremnost za ostvarenje tog projekta. Međutim, prije toga nužno je riješiti još dva problema. Podnijeli smo zahtjev da nam država ustupi na korištenje 120 hektara zemljišta idealnog za lokaciju Rajićeve tvrtke. Osim toga, očekujemo da se riješi i problem izlaska na autocestu Zagreb – Lipovac. Projekt za čvor Lipovljani trenutačno je u izradi. Predstavnici RALU logistike izrazili su spremnost da pričekaju ispunjenje tih preduvjeta – rekao je načelnik Općine Lipovljani Mario Ribar. Inače, RALU logistika registrirana je za usluge cestovnog prijevoza, skladištenje robe i srodne djelatnosti, sa sjedištem u Zagrebu.

Komentara 3

NE
nepotrebni
00:19 15.03.2010.

nek samo ulaze

BO
bonsai
21:14 14.03.2010.

navodno da je počeo pisati knjigu \"kako smo prevozili staru valutu kamionima u bosnu i tamo je mjenjali u marke\"

Avatar dpejakovic
dpejakovic
08:39 15.03.2010.

Bio on lopov ili ne, ratni profiter ili ne, nebitno, njegov kapital je potreban lokalnoj zajednici u koji dolazi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije