Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEDIĆ

Kraš spremno dočekuje slavljeničku godinu

Slavko Ledić
Miranda Čikotić/PIXSELL
03.12.2020.
u 09:34

I u sljedećoj ćemo godini biti orijentirani na jačanje svoje pozicije i traženje novih prilika za rast na stranim tržištima

Sljedeća je godina za Kraš posebna jer slavimo 110 godina poslovanja pa će i velik dio naših aktivnosti biti u znaku te velike obljetnice, u skladu s okolnostima koje će tada biti aktualne. I u narednoj ćemo godini biti spremni na suočavanje s izazovima pandemije, no vjerujem da će se situacija ipak smiriti te da će se gospodarstvo početi oporavljati.

U ovoj i sljedećoj godini završit ćemo s određenim ulaganjima koja su dio najvećeg investicijskog ciklusa u proizvodnji u proteklih 10 godina, a ona će nam tvoriti mogućnost proizvodnje većih kapaciteta. S ulaganjima nastavljamo jer smatramo da samo tako možemo ostvariti daljnji rast i napredak. Unatoč svim izazovima s kojima smo se ove godine suočili i koji su pred nama, zadržavanje i dodatno jačanje prava radnika ostat će jedan od najvažnijih poslovnih ciljeva Kraša, jer smo svjesni da su oni naša najveća snaga i pokretači daljnjeg razvoja. Investicije nam omogućavaju i inovacije u asortimanu te održavanje vrhunske kvalitete proizvoda, što naši potrošači kontinuirano prepoznaju i cijene. Veselimo se što ćemo ih u sljedećoj, slavljeničkoj godini iznenaditi novim proizvodima kojima ćemo još jednom pokazati da smo lider u postavljanju trendova u konditorskoj industriji.

Tradicija Kraša uvijek je počivala ponajprije na kvaliteti i s takvim ćemo pristupom nastaviti, svjesni da samo tako možemo privući nove potrošače i opravdati povjerenje onih koji Kraševe proizvode već dobro poznaju. I u sljedećoj ćemo godini biti orijentirani na jačanje svoje pozicije i traženje novih prilika za rast na stranim tržištima. A kad je riječ o potrošačima u Hrvatskoj, zahvalni smo što su i u ovoj godini podržavali domaću proizvodnju. S druge strane, mi smo im pokazali da na nas mogu računati i u najizazovnijim vremenima te da mogu biti sigurni da će Kraš i dalje biti čuvar tradicije te neizostavan dio najljepših životnih trenutaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije