Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznanje

Konzum 4. put dobio nagradu Trusted Brands Hrvatska 2010.

konzum
Goran Stanzl/PIXSELL
01.10.2010.
u 11:38

Priznanje dodjeljuju čitatelji hrvatskog izdanja časopisa Reader's Digest, a ispituje se odnos potrošača prema proizvodima i brendovima.

Konzum je ponovno, četvrti put zaredom, dobio nagradu Trusted Brands Hrvatska 2010., koju dodjeljuju čitatelji hrvatskog izdanja časopisa Reader's Digest. U kategoriji ''Trgovački centar'' osvojili su 28,2 posto glasova ispitanika s prosječnom ocjenom 4,1. Trusted Brand jedno je od europskih istraživanja odnosa potrošača prema proizvodima i brendovima, a provodi se od 2001. godine. U Hrvatskoj ga je provela tvrtka Mediana Fides iz Zagreba uz potporu Hrvatske gospodarske komore.

 

Ključne riječi

Komentara 2

KR
kreont
11:49 01.10.2010.

Trusted Bands, banda lopovska.

DU
Deleted user
12:13 01.10.2010.

Readers Digest i Konzum - baš su si društvo. Jedino bi još bilo pristojno od Večernjeg da napomene da je ovo plaćena reklama. Ako nije baš plaćena onda je reketirana od strane Agrokora, teško ćete nas uvjeriti u suprotno. Jedino veseli da je Readers Digest sa svojim maltretiranjem kupaca i fake nagradnim igrama Konzumu i Agrokoru zapravo antireklama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije