Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

KING ICT-u posao implementacije mreže u NATO-u

Hrvatska IT tvrtka dobila je posao vrijedan 5 milijuna kuna .
09. svibnja 2019. u 13:18 3 komentara 345 prikaza
KING ICT
Foto: pp

KING ICT potpisao je ugovor s NATO-ovom Agencijom za komunikacije i informaciju o implementaciji informatičke mrežne opreme u Nizozemskoj, priopćili su iz te hrvatske IT tvrtke.

Otkrio što ga zanima Milijarder koji je otvorio tvornicu rezanaca u Srbiji želi ulagati i u Hrvatsku

Realizacija projekta odvijat će se u Den Haagu u trajanju od 2 mjeseca. Osim velikog priznanja za stručnjake KING ICT, ovaj posao vrijedan nešto više od 5 milijuna kuna, potvrđuje kako hrvatske tvrtke mogu sudjelovati i pobijediti na međunarodnim javnim natječajima, naglašava se u priopćenju. 

"Uvjereni smo da će ugovoreni projekt potaknuti i druge hrvatske ICT tvrtke na sudjelovanje na sličnim međunarodnim natječajima. Sasvim sigurno imamo potrebno znanje i kompetencije u odnosu na konkurenciju" poručuju iz KING ICT-a.

Nesreća na Slavonskoj aveniji Odobrio Europski parlament Od svibnja 2022. u svim vozilima ova će tehnologija biti obvezna!

Ugovoreni projekt u sklopu je strategije daljnjeg širenja poslovanja KING ICT-a na međunarodnim tržištima. Uz regionalna tržišta, u protekloj godini KING ICT je realizirao niz poslova u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Velikoj Britaniji, Azerbajdžanu, Kuvajtu i Kataru, posebno u području kibernetičke sigurnosti. 

KING ICT jedan je od vodećih regionalnih sistem integratora i predvodnik u razvoju i implementaciji inovativnih poslovnih rješenja. Razvijaju rješenja koja pridonose kvaliteti poslovanja i odgovaraju potrebama korisnika. Uz razvoj enterprise aplikacija, tvrtka pruža usluge savjetovanja o provođenju digitalne transformacije kroz implementaciju ključnih tehnoloških rješenja.

Donald Trump IZBJEGAO PLAĆANJE POREZA Otkriven mega minus Trumpovog biznisa prije 30 godina: Izgubio preko milijardu dolara

KING ICT trenutno ima preko 500 zaposlenih, a pod tvrtkom posluju i specijalizirane tvrtke Aktivis (za upravljanje dokumentima) i Smart Energy (za razvoj i implementaciju rješenja u području energetske učinkovitosti).

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
  • chupakabra:

    treba biti sposoban i natjecati se na međunarodnom tržištu a da pritom ne potrošiš nekoliko milijardi novaca poreznih obveznika

  • branka1958:

    Nekako mi poznata firma i vlasnik