Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

KEKSI koji plijene pozornost na Cvjetnom trgu

KEKS Pay
Foto: Go2Digital
1/4
24.03.2022.
u 11:51

Vjerujemo kako teško da postoji osoba koja ne voli kekse. Nebitno koju vrstu, bitno da su keksi.

Zamislite situaciju da sjednete s prijateljicom na kavu, na jednu od iznimno popularnih terasa kafića na zagrebačkom Cvjetnom trgu. Pričate o subotnjem izlasku, kako ste se nakon iznimno ukusne večere odlično proveli s ekipom koju niste vidjeli već neko dulje vrijeme. Ispijate svoj popularan kofeinski napitak, ali vam nešto nedostaje. Nedostaje onaj maleni dodatak koji bi taj doživljaj učinio još potpunijim, još zanimljivijim. I u tom trenutku pozornost vam privuku ogromni KEKSI koji dolaze s impresivnih ekrana. Ne, to nije samo puka mašta, to je realnost koju je moguće doživjeti upravo na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

Ovi najveći KEKSI, uprizoreni kao akcija skretanja pažnje, nalaze na opće odobravanje sve većeg broja korisnika priznate aplikacije KEKS Pay, koja im u mnogočemu olakšava dnevne obaveze. Najveći i digitalni, plijene jednakom pažnjom koju osjeća više od 250 tisuća korisnika aplikacije KEKS Pay koji svakodnevno koriste ovu izuzetnu pogodnost za slanje i primanje novca, plaćanje parkinga i računa, nadoplaćivanje ENC-a i doniranje.

Foto: Go2Digital

Zahvaljujući suradnji tvrtke Go2Digital Erste banke čiji tim stoji iza aplikacije KEKS Pay, slučajni prolaznici zastanu ispred ekrana kako bi pogledali kompletni video.

„KEKS Pay nastoji uvijek pružiti više te imati inovativan pristup,  stoga smo se rado uključili u ovaj projekt kreiran s timom iz Go2digitala, stvorili smo oglas o kojem naši korisnici rado pričaju“, kažu nam iz Erste banke.

KEKS anamorfna screen iluzija kreirana je ovih dana na Cvjetnom twins, Go2Digital ekranima koji se nalaze u samom centru Zagreba, na Cvjetnom trgu. Ovo je ujedno jedna od prvih 3D illusion screen kampanja koja koristi 2 položena ekrana, aktivirana ekskluzivno za KEKS Pay – govori ekipa iz Go2digitala.

Foto: Go2Digital

Opreza nikad dovoljno pa, ako prolazite zagrebačkim Cvjetnim trgom, obratite pozornost da vas KEKSI ne iznenade.

Najbitniji elementi kampanje korišteni su i na ostalim najfrekventnijim lokacijama Go2Digital mreže. Zavrtjele su se zeleno-ljubičaste boje i posebno kreirani craft keksi, prizivajući proljeće i omiljeno ispijanje kava na terasama. A za plaćanje, naravno tu je i… KEKS Pay.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije